Ο Frank Castle θα επιστρέψει για 2η σεζόν στο Netflix

Ο Frank Castle θα επιστρέψει για 2η σεζόν στο Netflix

Όταν έχεις χρυσό στα χέρια σου, δεν το πολυσκέφτεσαι αν πρέπει να τον κρατήσεις στο μπαούλο σου. Τραβάς εκεί δυο λουκέτα και πετάς τα κλειδιά στη λεκάνη… Ο λόγος για τον Punisher και τον Frank Castle που θα επιστρέψει για ακόμη μια solo σεζόν στο Netflix όπως ανακοινώθηκε.

Ο δημοφιλής vigilante μας έδωσε μια πολύ σκληρή πρώτη σεζόν που το μόνο που μας χάλασε εμάς σαν site ήταν πως έδειχνε αποκομμένος από τους Defenders. Άλλοι βρήκαν ενοχλητικό και το πόσους φίλους είχε ο Frank, σε σχέση με την απόλυτη απομόνωση που είχε στα comic. Κανείς δεν μπορεί να ευχαριστήσει τους πάντες, για μας όμως ο Punisher έπιασε σχεδόν άριστα και «χάιδεψε» την κορυφή (δεν ανέβηκε όμως) που έθεσε η πρώτη σεζόν του Daredevil.

Ο showrunner θα συνεχίσει να είναι ο Steve Lightfoot, ενώ φυσικά είναι πολύ νωρίς για να πούμε πότε θα είναι τα γυρίσματα και φυσικά η προβολή. Λογικά, σε περίπου 16-17 μήνες, ενώ μην ξεχνάμε πως μέσα στο 2018 έχουμε τη δεύτερη σεζόν της Jessica Jones (στις 8 Μαρτίου), τον Luke Cage (που θα έχει συνεργασία με τον Iron Fist), ενώ αν είμαστε τυχεροί μπορεί να δούμε και Daredevil, σε ένα χρόνο από τώρα.

Αυτή η ανανέωση ήταν μάλλον και η απάντηση στο τι θα γίνουν τα show της Marvel τώρα που η Disney φτιάχνει τη δική της streaming υπηρεσία και μαζεύει πίσω το υλικό της. Αυτοί οι χαρακτήρες, μάλλον μένουν netflix.

Όσο για το πώς θα συνεχιστεί η ιστορία αφού πλέον, σχεδόν, ξεκαθάρισε όλους όσους ευθύνονταν για το χαμό της οικογένειας του; Διαβάστε τα σενάρια που είχαμε γράψει για την πρώτη σεζόν και σίγουρα μπορούν αναπαραχθούν στη δεύτερη (εντάξει, όχι τα crossover τόσο). Πλέον ο Castle είναι ο τιμωρός του εγκλήματος της πόλης. Θα έρθει πάλι σε σύγκρουση με τον Daredevil;

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον!

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *