Ο Deadpool σκότωσε τους γονείς του Bruce Wayne

Ο Deadpool σκότωσε τους γονείς του Bruce Wayne

Στις 6 Ιουνίου κυκλοφόρησε η νέα σειρά comic με ήρωα τον Merc with the Mouth, το Deadpool #1 και ήδη έχουμε το πρώτο γεγονός που θα μας κάνει να το συζητήσουμε.

Στο reboot αυτό μετά τη σειρά Despicable Deadpool, όπου τελείωσε με τον ίδιος τον αντι-ήρωα μας να έχει σβήσει την ίδια του τη μνήμη, τον βρίσκουμε (φυσικά) να σφάζει ανθρώπους, να συναντά Negasonic Teenage Warhead όπου γίνεται και συνεργάτιδα του αλλά και να την ψάχνει να φτιάξει ένα καλύτερο backstory για τον εαυτό του. Και δεν έχει πρόβλημα να περάσει από εταιρία σε εταιρία.

Έτσι, αφού έψαξε την ιστορία του Spider-Man, πήγε σε αυτή του Superman για να καταλήξει σε αυτή του Batman. Φυσικά και τα brand ονόματα, όπως Batman ή Bruce Wayne δεν αναφέρονται, αλλά η σκηνή που όλοι ξέρουμε με τον θάνατο των γονιών του μετέπειτα εκδικητή του Gotham, είναι εκεί.

Ο Deadpool σκότωσε τους γονείς του Bruce Wayne

Αρχικά η ιστορία μας δείχνει πως ίσως ο Deadpool να ήταν το παιδί (είπαμε, δεν αναφέρονται με το όνομα των χαρακτήρων) αλλά το twist είναι πως ο Deadpool είναι ο δολοφόνος των γονιών του Batman.

Έτσι μετά την ταινία Deadpool 2 που έχει αρκετά DC Jokes, ή ακόμα και το πρώτο teaser που είχαμε πριν καιρό όπου ο Deadpool είχε ως soundtrack το theme από τον John Williams για τον Superman, έρχεται και το comic να χτυπήσουν την πλάτη της DC και να πούν: Hey, what’s up duck?

DEADPOOL (2018) #1
Writer: Skottie Young
Penciler: Scott Hepburn, Nic Klein
Cover Artist: Nic Klein

MERCIN’ FOR A LIVING! Skottie Young and Nic Klein bring you the craziest tales of the Regeneratin’ Degenerate yet! It’s been a while since Deadpool’s had to merc to make ends meet, but things are tough all over. While Deadpool tries to get his humble mercenary-for-hire business back off the ground, a catastrophic threat so unfathomably huge, so mind-breakingly cataclysmic it defies description, is heading toward Earth, and there’s only ONE PERSON WHO CAN STOP IT!!! Oh no, wait…it’s not Wade, is it? Oh, %$@#. It’s Wade. less

Ο Deadpool σκότωσε τους γονείς του Bruce Wayne

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *