Ο Darabont σέρνει (πάλι) το Walking Dead στα δικαστήρια

Ο Darabont σέρνει (πάλι) το Walking Dead στα δικαστήρια

[dropcap size=dropcap]Η[/dropcap] AMC εναντίον του Frank Darabont ξανά. Ποιος είναι αυτός ρωτήσατε μερικοί; Μα ο showrunner της σειράς στον 1ο και μέχρι τα μισά του 2ου κύκλου.

Μια μακρά διαμάχη που ξεκίνησε από την ξαφνική απόλυση του πριν 4 χρόνια και σήμερα διεκδικεί μερίδιο (οικονομικό) της αστρονομικής επιτυχίας του The Walking Dead. Μάλιστα έχει συμπληρώσει μια 21σέλιδη αναφορά που θα τραβήξει και πάλη την AMC στα δικαστήρια. Την προηγούμενη φορά ωστόσο, ένα Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης είχε δικαιώσει το κανάλι.

Μάλιστα ένα περιστατικό που εμείς το αγνοούσαμε είναι, πως ο θάνατος του Dale (Jeffrey DeMunn) δεν ήταν προαποφασισμένος αλλά ο ηθοποιός παραιτήθηκε μετά την απόλυση του Darabont σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

[embedvideo id=”qKpYR4dpVVw” website=”youtube”]

Για την ιστορία, την 2η σεζόν ολοκλήρωσε ο Glen Mazzara και από την 3η σεζόν και μετά το show το τρέχει ο Scott Gimble.

Ο λόγος που είχε απολυθεί ο Darabont ήταν οι συνεχόμενες καβγάδες με τον διευθυντή προγράμματος της AMC για σημαντική μείωση του Budget εκείνης της σεζόν (αυτό με τη φάρμα).

Φυσικά το χρήμα είναι το παν. O Darabont πιστεύει ότι έβαλε το θεμέλιο λίθο της τεράστιας επιτυχίας και δεν τα έχει βάλει μόνο με το The Walking Dead αλλά και το Fear The Walking Dead καθώς προέκυψε μέσα από το δημιούργημά του (Έτσι λέει).

Στο κανάλι λένε ότι δεν ανησυχούν και πως ο πρώην showrunner είναι ο κακός της υπόθεσης και δεν πρόκειται να ανοίξουν το πορτοφόλι τους για αυτόν.

Για να δούμε…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *