Ο Colonel Quaritch θα είναι ο βασικός villain σε όλα τα Avatar

Ο Colonel Quaritch θα είναι ο βασικός villain σε όλα τα Avatar

Ο James Cameron, που εργάζεται πάνω στα Avatar 2, 3, 4 και 5, αποκάλυψε ποιoς θα είναι ο βασικός αντίπαλος για τα επερχόμενα sequel του saga. Στο τεύχος Σεπτεμβρίου του Empire, ο Cameron επιβεβαίωσε ότι ο Colonel Quaritch (Stephen Lang) θα επιστρέψει ως ο βασικός αντίπαλος για κάθε ταινία μέχρι και το Avatar 5.

O Quaritch προκάλεσε αρκετά προβλήματα για τους Jake και Na’vi στην πρώτη ταινία Avatar και αυτή η δυναμική θα συνεχίσει για τις επόμενες τέσσερις ταινίες. «To ενδιαφέρον με τα sequel του Avatar είναι ότι έχουμε σχεδόν τους ίδιους χαρακτήρες», εξήγησε ο Cameron. «Δεν θα έχουμε συνέχεια νέους χαρακτήρες. Ούτε νέο αντίπαλο κάθε φορά». Ο Cameron θα πάρει χαρακτήρες γνώριμους και θα τους βάλει σε άγνωστα μέρη ενός μεγαλύτερου ταξιδιού.

Σχετικά με τον Colonel Quaritch του Lang, ο Cameron είπε: «Είναι καλός και γίνεται καλύτερος. Ξέρω ότι ο Stephen Lang θα μας εκπλήξει».

Colonel Quaritch

 

Ο Cameron επίσης μίλησε για την πρόκληση να γυρίσει τις τέσσερις ταινίες μαζί δίνοντας ως παράδειγμα την τριλογία του “The Lord of the Rings” του Peter Jackson σχολιάζοντας ότι “είναι μια μεγάλη ιστορία”. Όμως, δηλώνει ότι υπάρχει διαφορά καθώς ήταν γνωστό ότι το “The Lord of the Rings” θα γινόταν τριλογία και η ολοκλήρωση θα ερχόταν με την τρίτη ταινία. Στην περίπτωση του “Avatar”, όμως, ο Cameron είπε ότι “είναι μια μεγαλύτερη αφήγηση σπασμένη σε τέσσερις αυτοτελείς ιστορίες”.

Το “Avatar 2” θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Δεκεμβρίου 2020 και θα ακολουθήσει το “Avatar 3” στις 17 Δεκεμβρίου 2021. Το “Avatar 4” θα έρθει στις 20 Δεκεμβρίου 2024 και τέλος το “Avatar 5” στις 19 Δεκεμβρίου 2025.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *