Ο Charles Halford μιλάει για το Constantine

Ο Charles Halford μιλάει για το Constantine

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]α Χριστούγεννα όπου να ναι πλησιάζουν και οι αγαπημένες μας σειρές είτε φτάνουν στο τέλος της σεζόν, είτε στο mid season finale. Το Constantine μπορεί να ξεκίνησε κάπως περίεργα αλλά στη πορεία μας απέδειξε ότι μπορεί και να τα καταφέρει.

Ο Charles Halford στη συνέντευξη του με το Bloody Disgusting μίλησε για τον ρόλο του Chas και είπε περισσότερα για το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια καθώς και περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία του John και τι ακριβώς έγινε στο Newcastle

«Θα δείξουμε τον εξορκισμό που πήγε στραβά και έστειλε το κορίτσι κατά λάθος στην κόλαση. ήταν πολύ χαρακτηριστική ιστορία στο κόμικ και δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να την παρουσιάσουμε τόσο σκοτεινή στη σειρά, αλλά σίγουρα θα ταρακουνήσουμε πολλούς».

Constantine - Season Pilot

Ακόμα, έχει μια απάντηση για αυτούς που συγκρίνουν το Constantine με το Supernatural:

«Είχαμε δύσκολο ξεκίνημα. Αλλά από την αρχή ήταν δύσκολο το εγχείρημα του John Constantine. Προχωράμε την ιστορία και λίγο εφευρετικά. Η δεύτερη σεζόν θα είναι πιο στρωμένη».

Δείχνει πολύ ευχαριστημένος με την χημεία που έχει αναπτύξει με τον πρωταγωνιστή Matt Ryan και ότι και οι δύο έχουν να πούνε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία να προωθήσουν μέσα από το Constantine. Όσο για την προετοιμασία του ρόλου;

«Πραγματικά βυθίστηκα στα comic. O Chas έχει ζωή και ο Constantine είναι ο χειρότερος φίλςο που θα μπορούσε κανείς να έχει».

Aπ’ ότι φαίνεται ο ηθοποιός μας πείθει ότι Constantine έχει πιο πολλά να δείξει από αυτά που βλέπουμε. Θα κάνουμε υπομονή και θα δούμε.

[embedvideo id=”LtAvQ6BN0Gk” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *