Ο Bryan Cranston απαντά στο ενδεχόμενο να εμφανιστεί στο Better Call Saul

Ο Bryan Cranston απαντά στο ενδεχόμενο να εμφανιστεί στο Better Call Saul

[dropcap size=dropcap]O[/dropcap] Bryan Cranston , ο νέος Zordon στο Power Rangers, μιλά με ξεκάθαρα λόγια για το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στην spin off σειρά που ξεπήδησε από το Breaking Bad και παρόλο που δεν έχει το ίδιο Heat Status, είναι κάτι παραπάνω από αξιόλογη. Το Better Call Saul.

«Θα έκανα ό,τι μου ζητούσαν γιατί ξέρω πόσο προσεκτικά θα το έβαζαν στην τωρινή ιστορία τους. Δεν θα εμφάνιζαν τον Walter White απλά για εντυπωσιασμό».

Ο Cranston παραδέχτηκε πως χρωστάει πολλά στους δημιουργούς των Breaking Bad/Better Call Saul, αλλά απέφυγε την ερώτηση στο αν προτιμά -αν γίνει η εμφάνιση του White- σε φιλήσυχο δασκαλάκο ή μεγαλό drug lord. Επίσης δεν πήρε θέση στην «απαίτηση» των fans να σκηνοθετήσει ένα επεισόδιο της σειράς που πρωταγωνιστεί ο Bob Odenkirk. Το έχει κάνει στο παρελθόν για 3 επεισόδια στο Breaking Bad, 2 στο Modern Family, 1 στο The Office και παλιότερα 7 επεισόδια στο Malcolm In The Middle.

Για το αν του λείπει το Breaking Bad:

«Προς έκπληξή μου, όχι. Πιστεύω ότι ο Vince Gilligan έφτιαξε μια τέλεια ιστορία, με αρχή, μέση και τέλος. Το show τελείωσε σαν έναν αθλητή που τα παράτησε ενώ είχε λίγο ακόμα να δώσει, αλλά αν συνέχιζε την επόμενη σεζόν θα… ξέμενε κάπου στη μέση».

Το Better Call Saul επιστρέφει το χειμώνα του 2017 για τρίτη σεζόν.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *