Ο Ben Affleck μιλάει για τον Batman

Ο Ben Affleck μιλάει για τον Batman

[dropcap size=dropcap]Π[/dropcap]ολλοί από εσάς, αρχίσατε τη γκρίνια με το που ανακοινώθηκε πως ο ρόλος του Dark Knight για το επερχόμενο Batman vs Superman: Dawn of Justice δόθηκε στον Ben Affleck (όπως και ο αρχισυντάκτης μας που θέλει τον Keanu) και ξεκίνησαν οι συγκρίσεις με την αποτυχία του Daredevil, το οποίο είχα βρει πολύ καλό, αλλά τι να λέμε. Εδώ δεν είχατε καταλάβει το Karate- Kid. Anyways, ακούστηκε μια ενδιαφέρουσα φήμη, την οποία και θέλω να μοιραστώ μαζί σας.

Στην αρχή -όπως αποκάλυψε ο Ben στο Entertainment Weekly-, ήταν διστακτικός στο να ενσαρκώσει το σκοτεινό ιππότη της DC.

«Η πρώτη μου ερώτηση ήταν αν είναι σίγουροι. Όταν μου έγινε η πρόταση κόντευα 41 και ότι είχα τελειώσει τη ταινία Argo. Μου φαινόταν κάπως περίεργο να γίνω ο Batman, αλλά ο Zack Snyder με έπεισε».

Τώρα τελευταία όλο και περισσότερος κόσμος ενδίδει στην ιδέα του Ben ως Bruce Wayne. O χαρακτήρας του Ben Affleck βέβαια δε θα έχει σχέση με κανένα προκάτοχο του στη μεγάλη οθόνη. Όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Zack Snyder, θέλει να του δώσει μια πιο dark (γίνεται;) και γερασμένη εικόνα. Σίγουρα μεγάλο το challenge για τον ηθοποιό, αλλά εδώ αποκτά ενδιαφέρον.

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε πως τον ιντριγκάρει η ιδέα να σκηνοθετήσει μελλοντικά μια ταινία μεγάλου budget, βασισμένη σε ένα σούπερ ήρωα.

«Σκέφτηκα πως αν πρόκειται να σκηνοθετήσω μια ταινία αυτού του είδους, κάτι το οποίο και θέλω να κάνω στο μέλλον, χρειάζεται να δω εκ των έσω πως γίνεται».

Θέλουμε τον Keanu Reeves για Batman

Αυτό του το σχόλιο πυροδοτεί φήμες που τον θέλουν να σκηνοθετεί solo ταινία του Batman στην οποία και θα πρωταγωνιστεί. Ίσως η Warner Bros και η DC θέλουν πρώτα να δούν την ανταπόκριση του κόσμου πριν κάνουν το μεγάλο βήμα μαζί του. Σίγουρα θα υπάρξουν γκρίνιες για το Dawn of justice και σαφώς θα είναι κάτι διαφορετικό απ’ αυτά που έχουμε δει ως τώρα, αλλά καμιά φορά η αλλαγή κάνει καλό. Υπομονή και θα δείξει στο μέλλον, εγώ προσωπικά ανυπομονώ.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *