Ο Ben Affleck είναι το DC Universe

Ο Ben Affleck είναι το DC Universe

[dropcap size=dropcap]Ε[/dropcap]ντάξει, ίσως λίγο υπερβολικός ο τίτλος, αλλά σε καμία περίπτωση clickbait. Και εξηγούμαστε. Ο Ben Affleck ήταν καλός Batman στο Batman V Superman, άσχετα τις όποιες διαμαρτυρίες για το πόσο βίαιος και φονικός υπήρξε; 

Ναι ήταν. Θα κάνει την εμφάνιση του στο Suicide Squad; Θα κάνει. Θα βοηθήσει στν παραγωγή, σκηνοθεσία αλλά και το γράψιμο των σεναρίων για τη solo Batman ταινία; Ναι, θα τα κάνει όλα αυτά. Τελειώσαμε; Όχι!

Ο Ben Affleck θα είναι και παραγωγός στο μεγαλεπίβολο Justice League όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Deadline. Τις ταινίες που είτε θα απογειώσουν το DC Universe είτε θα το βυθίσουν οριστικά μετά το Batman V Superman. Θα δώσει ένα χεράκι βοήθειας στον Zack Snyder να παράξει τις ταινίες που αντικειμενικά μπορεί, και ας μας χαλάνε τα slow motion πλάνα του. Στο κάτω κάτω της γραφής, ο Affleck έχει πάρει Oscar, τόσο παραγωγής (Argo – μαζί με τον George Clooney), όσο και σεναρίου (Good Will Hunting – μαζί με τον Matt Damon).

Το Civil War έδειξε πως μπορείς να έχεις τόσους ήρωες σε μια οθόνη, χωρίς να τους βάζεις να κάνουν ποζεριλίκια (βλέπε Aquaman), καλό είναι να τους αντιγράψει λίγο η DC. Τόσο χρόνια, αντιγράφει η Marvel, διάολε.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *