Ο πιο «αγαπητός» villain του The Walking Dead, έρχεται στο Gotham

Ο πιο «αγαπητός» villain του The Walking Dead, έρχεται στο Gotham

[dropcap size=dropcap]Ε[/dropcap]ντάξει, όσο και η λέξη «αγαπητός» να είναι αντίθετη με αυτή του villain, υπάρχουν και οι συμπάθειες. Και όχι συμπάθειες τύπου Joker που είναι γαμάτος, αλλά συμπάθειες από το αντίθετο -κυρίως- φύλο, που είχε δει στα μάτια του ξεπεσμένου βρομιάρη, αρχηγού των Wolves, ένα παραστρατημένο… λυκόπουλο. Ναι μπλέξαμε το The Walking Dead με το Gotham, καθώς η σειρά που ακολουθεί τον James Gordon, απέκτησε ακόμα έναν εχθρό.

Μετά τη δεύτερη σεζόν που γνωρίσαμε τους Hugo Strange, Mr. Freeze και ήδη ξέρουμε πως επιστρέφει η ενήλικη και αρκετά ελκυστική Poison Ivy, το Gotham μας συστήνει τον The Mad Hatter. Αυτόν θα παίξει ο Benedict Samuel από το The Walking Dead.

O Mad Hatter όπως μας τονβ περιγράφει το FOX, είναι

Ο Jervis Tetch, ένας ταλαντούχος υπνωτιστής, ταλαντεύεται στα όρια της παράνοιας. Καταφθάνει στο Gotham για να βρει την αδερφή του Άλις. Μια κοπέλα που είχε εξαφανιστεί στην πόλη πριν χρόνια. Ο Jervis θα χωθεί μέσα στην… κουνελότρυπα της Wonderland και θα φτάσει μακριά για να τη βρει.

Ο Mad Hatter θεωρείται από τους πιο περίεργους villain του Batman και μένει να δούμε, πόση από τη… μαγεία του χωράει αυτή η διεστραμμένη πόλη.

Ο τρίτος κύκλος του gotham ξεκινάει στις 19 Σεπτεμβρίου.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *