Ο νέος Pennywise σε όλο του το μεγαλείο (pic)

Ο νέος Pennywise σε όλο του το μεγαλείο (pic)

[dropcap size=dropcap]T[/dropcap]o EW μας χαρίζει ακόμα μία φωτογραφία του νέου Pennywise (Bill Skarsgård), από το επερχόμενο IT του Andy Muschietti που έρχεται στους κινηματογράφους (το πρώτο μέρος), σε ένα χρόνο από τώρα.

Το τέρας του Stephen King που μας χάρισε μπόλικους εφιάλτες -αν το βιβλίο το είχες διαβάσει (κακώς) μικρός-, έχει πια την πλήρη απεικόνιση όπως θα το απολαύσουμε στην ταινία, με την υπεύθυνη για το κοστούμι να είναι η Janie Bryant που είχει αναλάβει και την τρομερή σειρά, Deadwood.

«Είναι ένας (τρομακτικός) κλόουν, από μια άλλη εποχή», τονίζει. «Ίσως από 16ο αιώνα, όπως το κολάρο του».

Ο Pennywise εξάλλου δεν έχει εποχή. Στην πραγματικότητα είναι ένα αρχαίο τέρας που τρέφεται από το φόβο των παιδιών, ο πραγματικός μπαμπούλας κάθε παιδιού. Η θρυλική απεικόνιση του από τον Tim Curry το 1990, βρίσκει έναν φρέσκο ανταγωνισμό. Για την ακρίβεια, ο έμπειρος ηθοποιός ήταν 40 όταν έπαιξε αυτό το ρόλο, ενώ ο αντικαταστάτης του πια, είναι μόλις 25. Οπότε και η στολή έπρεπε να έχει τελείως διαφορετική προσέγγιση (και) γι αυτό το λόγο.

Τα πρώτα σχόλια του κοινού ωστόσο (αν μπορούμε να πάρουμε ως ασφαλές εργαλείο δημοσκόπησης το Facebook), είναι όχι ακριβώς αρνητικά, αλλά τονίζουν την κυριαρχία της απλότητας στην απεικόνιση που είχε ο παλιός Pennywise (πέρα το γεγονός της νοσταλγίας), σε αντίθεση με αυτόν, που φαίνεται παραφορτωμένος.

Μια εικόνα είναι αυτή. Ας ελπίσουμε η ταινίες να μας αποζημιώσουν.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *