Ο νέος Iron Man είναι… ένα νεαρό κορίτσι

Ο νέος Iron Man είναι… ένα νεαρό κορίτσι

[dropcap size=dropcap]Μ[/dropcap]ετά το Hail Hydra του Captain America, οι εκδόσεις της Marvel έρχονται να ταράξουν και πάλι το κοινό τους μέσα από τη σειρά Civil War II. Ο θάνατος του War Machine ήταν μόνο η αρχή.

Βρισκόμαστε περίπου στο μέσο της ιστορίας και ήδη μαθαίνουμε από τον δημιουργό Brian Michael Bendis πως ο Ton Stark παρατάει τις περιπέτειες και τη στολή του. Ο Iron Man όμως θα συνεχίσει να υπάρχει μέσα από την Riri Williams. Μια πανέξυπνη 15χρονη κοπέλα, φοιτήτρια του MIT που καταπιάστηκε με μια παλιά στολή του Iron Man.

Ο Bendis εξηγεί το storyline:

«Βρισκόμαστε στη μέση ενός πολύ μεγάλου storyline του Tony Stark. Ο καλύτερος του φίλος πέθανε, η εταιρία του καταστρέφεται και ψάχνει να βρει τους βιολογικούς του γονείς. Πολύ άγχος για έναν άνθρωπο που λειτουργεί σχεδόν με… μπαταρία. Έτσι δημιουργεί το δρόμο για την Riri Williams που έμαθε πως ανακατασκεύασε κομμάτι-κομμάτι μια παλιά του στολή. Έτσι πάει να τη βρει καθώς εκείνη ήδη έχει αρχίσει τις πτήσεις. Ανακαλύπτει πως ίσως είναι και λίγο εξυπνότερη από εκείνον».

Έτσι και ο Iron Man αποκτάει κάτι σαν τον… Robin του Batman; Σίγουρα είναι θετικό για τις κοινότητες της Αμερικής μια νεαρή μαύρη να γίνεται ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους σουπερ ήρωες της Marvel, ωστόσο ας ελπίσουμε να έχει ένα ενδιαφέρον storyline πέραν του Iron Man και της στολής, γιατί το Tony θα πάρει κάποια στιγμή τη στολή του πίσω.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *