Οι X-Men επιστρέφουν στην TV

Οι X-Men επιστρέφουν στην TV

[dropcap size=dropcap]Έ[/dropcap]χουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από την τελευταία εμφάνιση των Wolverine, Professor X, Gambit και άλλων X-Men στην μικρή οθόνη, να μάχονται για τα δικαιώματα των μεταλλαγμένων.

Η cartoon version των X-Men μπορεί να είχε κρατήσει μόλις 5 σεζόν, είχε αγαπηθεί καθολικά όμως από τους comicbook fans. Και… (drumming) τώρα επιστρέφουν.

Για πρώτη φορά μετά το γενικό ξεπούλημα της Marvel στα mid-90s για να επιβιώσει, θα συνεργαστεί με την εταιρία που της πήρε κοψοχρονιά τα καλύτερα καλούδια της. Την FOX.

Ως ένα όνειρο περιγράφει αυτή τη συνεργασία ο ιθύνων νους της FOX για το εγχείρημα αυτό, Michael Thorn.

Για την ώρα δεν έχουμε τίτλο του show αλλά έχουμε κάτι σαν πλοκή.
Δυο συνηθισμένοι γονείς, θα ανακαλύψουν πως το παιδί τους έχει δυνάμεις μεταλλαγμένων. Έτσι θα προσπαθήσουν να το αποκρύψουν από την καθημερινότητα τους και από την εχθρική προς τους μεταλλαγμένους κυβέρνηση και θα συνεργαστούν με το μυστικό δίκτυο των X-Men.

Bonus σε όλα αυτά, η ανάμιξη του Bryan Singer σαν executive producer. Να θυμίσουμε ότι πέρσι, μετά την αποτύχια των Fantastic 4, η FOX είχε κάνει έντονο το ενδιαφέρον της να κάνει μια σειρά με τους X-Men στην TV, σε αντάλλαγμα για επιστροφή του «αποτυχημένου» franchise στη Marvel.

Λέτε αυτό να είναι το πρώτο βήμα; Περιμένουμε περισσότερα νέα σύντομα.

Δείτε ακόμα: Το Honest Trailer για την animation σειρά X-Men

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *