Οι The Rockin’ Dead κάνουν animation συνεργασία με πρώτη προβολή στο ComicDom Con

Οι The Rockin’ Dead κάνουν animation συνεργασία με πρώτη προβολή στο ComicDom Con

[dropcap size=dropcap]Λ[/dropcap]ίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου τους με τίτλο Here Comes The Darkness, οι The Rockin’ Dead, ανακοινώνουν την συνεργασία τους με τον ανερχόμενο σκηνοθέτη James Ishizaki!

Η νέα ταινία του James, με τίτλο The Rockin’ Dead – Enter Popacalypse θα περιλαμβάνει ένα μικρό απόσπασμα του διακεκριμένου τραγουδιού των Ελλήνων Alternative Rockers!

Η ταινία θα προβληθεί στο φετινό ComicDom Con στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, την Κυριακή 17 Απριλίου στις 20:20.

Σχετικά με την ταινία, πρόκειται για μια cult anime περιπέτεια δράσης με πολλή rock μουσική, η οποία διαδραματίζεται σε ένα όχι και τόσο μακρινό και δυσοίωνο μέλλον, όπου ο διαβολικός μάνατζερ έχει αποκτήσει απόλυτο έλεγχο των μέσων ενημέρωσης, και έχει μετατρέψει την πλειοψηφία του κόσμου σε ανούσια ποπ ζόμπι. Ελάχιστοι είναι οι ήρωες απομένουν και που εξακολουθούν να αντιστέκονται σθεναρά… όπως ο Killjoy και η Bad Wolf. Μαζί διασχίζουν την αχανή έρημο, πολεμώντας τα ζόμπι, και κρατώντας το rock and roll ζωντανό!!

[embedvideo id=”133922126″ website=”vimeo”]

Είναι ευχάριστο να βλέπεις να γίνονται συνεργασίες στις οποίες συνδυάζονται διάφορες τέχνες, πόσο μάλλον όταν αυτές οι γίνονται μεταξύ ανθρώπων που βρίσκονται στην άλλη πλευρά της γης! Αναμένοντας το νέο δίσκο των The Rockin’ Dead ροκάρουμε με She Kicks & Rocks!!!

[embedvideo id=”jI2HRHZzpMc” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *