Οι Stallone και Lundgren συναντιούνται στα πιο περίεργα διαφημιστικά για το Μουντιάλ

Οι Stallone και Lundgren συναντιούνται στα πιο περίεργα διαφημιστικά για το Μουντιάλ

Είδαμε με ευχαρίστηση τα σχόλιά σας για τη νοσταλγική περιήγηση μας στις ταινίες που συνόδευαν τα παιδικά απογεύματά μας στη λήθη. Ανεξάρτητα αν οι επιλογές ήταν «σωστές» (δύσκολο να συμφωνούμε όλοι), το ζεστό χάδι της ανάμνησης μας διασκέδασε όλους. Καθότι δεν ήταν μια ακόμα λίστα, σαν αυτές που βρίσκεις με το τσουβάλι στα sites, αλλά είχε ψυχή. Όποιος το διάβασε ξέρει. Και θα ακολουθήσουν κι άλλες…

Μέχρι τότε όμως, πέφτουμε πάνω σε διάφορα πράγματα. Επειδή γενικά είμαστε κολλημένοι με τους action heroes των 80’s και 90’s, στο youtube όλο και ανακαλύπτουμε κουφά (λιγότερο ή περισσότερο) που κάνουν αυτές τις μέρες. Όπως τότε που είχε βρει τον Σταλόνε να έχει κάνει cameo σε ταινία του Bollywood.

Μιας και ξεκινάει λοιπόν το Μουντιάλ, βρήκαμε τις παρακάτω διαφημίσεις όπου και πάλι ο Sylvester Stallone και ο Dolf Lundgren, o Ivan Drago της καρδιάς μας, συναντιόνται σε ποδοσφαιρικά γήπεδα για να πιουν λιγάκι μπίρα.

Να θυμίσουμε ότι μετά το Rocky 4, οι δυο τους έχουν βρεθεί τόσο στις ταινίες Expandables, όσο και στο επερχόμενο Creed 2, όπου ο Michael B. Jordan (Adonis Creed) θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον γιο του Ρώσου, που σκότωσε τον πατέρα του μέσα στο ρινγκ στο Λας Βέγκας.

Απολαύστε υπεύθυνα:

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *