Οι Metallica έχουν τραγούδι για τον Lemmy στο νέο τους άλμπουμ

Οι Metallica έχουν τραγούδι για τον Lemmy στο νέο τους άλμπουμ

[dropcap size=dropcap]Κ[/dropcap]αι να πως γυρίζει το κλίμα υπέρ του. Γιατί η μουσική είναι πάνω από οποιοδήποτε marketing. Οι Metallica είχαν γίνει ένα τεράστιο brand, κενού αποτελέσματος όμως, αφού πρώτα απ’ όλα είναι μια heavy metal μπάντα και τα τραγούδια τους εδώ και μια 20ετία ήταν στην καλύτερη αδιάφορα. Όχι πια ίσως…

Μετά και το δεύτερο τραγούδι που ακούσαμε, το Moth Into Flames (ΕΔΩ), πειστήκαμε πως η μπάντα που μας έμπασε στο metal (διάβασε ΕΔΩ), είναι και πάλι μια μουσική οντότητα. Ίσως η μεγαλύτερη.

Παρόλα αυτά, αυτό δεν τους σταματάει να τιμήσουν έναν άνθρωπο-θρύλο της μουσικής που αγαπάμε. Tον Lemmy. Στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξής τους στα στούντιο του SiriusXM στη Νέα Υόρκη, οι Metallica αποκάλυψαν πως το Murder One μέσα από τον επερχόμενο δίσκο τους Hardwired… To Self-Destruct είναι το δικό τους αφιέρωμα στον Lemmy Kilmister και χρησιμοποιεί τίτλους τραγουδιών των Motorhead στους στίχους του!

Ο James Hetfield επανέλαβε πως ο Lemmy ήταν για αυτούς, μια πατρική φιγούρα. «Αφοβος και πάντα ο εαυτός του. Μέχρι την τελευταία του πνοή. Ότι κι αν κάνεις, δεν γίνεται να μην εμπνευστείς από κάτι τέτοιο».

«Όποτε κι αν παίζαμε στο Λος Αντζελες θα ερχόταν, το ίδιο και εμείς με τους Motorhead. Πάντα θα τον θυμάμαι» προσθέτει ο Lars Ulrich.

Damn, πόσο θέλουμε να το ακούσουμε τώρα κι αυτό!

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *