Οι Metal frontmen που έγιναν και ηθοποιοί

Οι Metal frontmen που έγιναν και ηθοποιοί

[dropcap size=dropcap]Μ[/dropcap]ε αφορμή τον Corey Taylor των Slipknot που την περσινή σεζόν δάνεισε τη φωνή του σε ένα επεισόδιο του Doctor Who αλλά και την επερχόμενη εμφάνιση του στο cult Sharknado 4, το βρετανικό metal hammer μας θυμίζει μερικές από τις πιο κλασικές εμφανίσεις μεταλλάδων τραγουδιστών σε ταινίες.

Marilyn Manson

Αν και έχει κάνει κάμποσες εμφανίσεις, έχει μείνει ο ρόλος του ναζί στο Sons Of Anarchy και σε ένα horror film, Rise: Blood Hunter.

Dani Filth

Όποιος είναι φίλος των horror films και δεν έχει δει την cult-ίλα που ακούει στο όνομα Cradle Of Fear, με παραγωγός και πρωταγωνιστή τον frontman των Cradle of Fillth, να το πράξει άμεσα. Τα videoclips τους είναι μόνο μια μικρή δόση του γκροτέσκ στιλ τους.

Nergal

Και ενώ, παραπάνω από τη μισή σκηνή της extreme metal σκηνής, οι μουσικοί της μοιάζουν σαν κακιασμένα trolls, o Adam Nergal έχει μια αρχοντιά. Ακόμα και σε Πολωνική παρωδία για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που παριστάνει το ναζί.

Lemmy

Η ταινία των 90s, Airheads, είναι σταθμός ωστόσο ο μεγάλος, κάνει και τον πρόεδρο των ΗΠΑ στο Return To Nuke Em High.

Ozzy Osbourne & Gene Simmons

Το ντουέτο του θανάτου στο must see it, Trick Or Τreat του 1986 είναι αυτό που πρέπει να δεις, απόψε κιόλας.

Henry Rollins

Έχει ρόλο στην ταινίαρα Heat με Pacino/ De Niro. Έχει μπόλικη εμφάνιση σαν ναζί στους Sons Of Anarchy και είναι μπάτσος στο Bad Boys II. Επίσης αμύνθηκε από τους τρελούς κανίβαλους, στο απαράδεκτο franchise Wrong Turn.

Maynard James Keenan

Ο ρόλος του σαν Διάβολος στο κωμικό Bikini Bandits, χαρακτηρίστηκε από τον ίδιο σαν… κλανιά, παρά ως προσπάθεια να παράξει τέχνη.

Fred Durst

Ο Fred Dust έχει στο ενεργητικό του σαν σκηνοθέτης, την πολύ ταινία The Education Of Charlie Banks με τον Jesse Eisenberg. Σαν ηθοποιός προσπάθησε στο Population 436 ενώ είχε και μια εμφάνιση 3 δευτερολέπτων στο κλασικό Zoolander.

Dee Snider

Ο αγαπημένος Dee, είναι η φωνή του τέρατος στο animation της Disney, Frozen, ενώ πίσω στο 1998, είχε πρωταγωνιστήσει στο horror movie Starngerland που προήλθε από το τραγούδι των Twisted Sister Horror-Teria (The Beginning) από το άλμπουμ του 1984, Stay Hungry.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *