Οι Linkin Park λένε ότι αυτοί κρατήσανε το metal ζωντανό και… κλαίει η μάνα του Πελέ

Οι Linkin Park λένε ότι αυτοί κρατήσανε το metal ζωντανό και… κλαίει η μάνα του Πελέ

[dropcap size=dropcap]Κ[/dropcap]ανείς δεν αμφιβάλει για το λιθαράκι που έβαλαν οι Linkin Park στη σκληρή μουσική με το Hybrid Theory σε μια εποχή που ο τρόπος που ακούγαμε μουσική άλλαξε (mp3s) και το οικοδόμημα ολόκληρης της μουσικής βιομηχανίας ταρακουνήθηκε.

Το θέμα είναι πως ο Chester Bennington το πήγε στην άλλη άκρη με τις δηλώσεις του. Στα χρόνια της κυριαρχίας των Linkin Park, kυριάρχησαν και οι System Of The Down επίσης, οι Tool ενώ για να μιλήσουμε πιο κλασικά, οι Iron Maiden περνούσαν δεύτερη νιότη με την επιστροφή του Bruce Dickinbson.

Οπότε, Chester… calm your tits. Mιλώντας για λογαριασμό του Metal Hammer για το πόσο ακέραιος ήταν ο metal χαρακτήρας τους σαν μπάντα, υποστήριξε:

Noμίζω ότι αυτό είναι αστείο, αυτές οι εκφράσεις περί ακεραιότητας της metal. Κατά τη δική μου άποψη, εμείς κρατήσαμε το metal ζωντανό! Συνάντησα ένα παιδάκι πριν μερικές ημέρες, και μου είπε πως ήμασταν η πρώτη ”rock μπάντα” που άκουσε ποτέ και το ακούω συνέχεια αυτό… Παίξαμε για λογαριασμό της Vans Warped, σε μια εμφάνιση-έκπληξη στην California το 2014, όπου έρχονταν ένα σωρό τραγουδιστές από άλλες μπάντες που βρίσκονταν εκεί για να τραγουδήσουν μαζί με εμάς. Κάθε ένας από αυτούς μας έλεγε ότι ο τάδε δίσκος μας ήταν ο πρώτος που άκουσε, ή ότι εμείς ήμασταν ο λόγος που ξεκίνησε να παίζει μουσική. Ήταν ίσως η πρώτη φορά που ένιωσα ότι, κατά κάποιον τρόπο, μοιάζουμε στους Deftones, Metallica ή στους Stone Temple Pilots…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *