Οι Guns N’ Roses επέστρεψαν (pics+vids)

Οι Guns N’ Roses επέστρεψαν (pics+vids)

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap]ι Guns N’ Roses ξεκίνησαν τα μεσάνυχτα 2 Απριλίου (πρωί ώρα Ελλάδας) την περιοδεία τους, με μια συναυλία στο ιστορικό Troubadour του Δυτικού Χόλιγουντ μπροστά σε 400 τυχερούς οπαδούς τους.

Εκεί απ’ όπου είχαν ξεκινήσει το 1985. Mαζί με τους Axl Rose, Slash και Duff McKagan, έπαιξε ο κιμπορντίστας Dizzy Reed, ο κιθαρίστας Richard Fortus και ο ντράμερ Frank Ferrer.

[embedvideo id=”-ARjFgSjySA” website=”youtube”]

Ακόμα δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε αν αυτό που συνέβη είναι πράγματι αλήθεια! Μετά από 23 χρόνια o Axl και Slash έβαλαν στην άκρη τους εγωισμούς τους και βρέθηκαν μαζί πάνω στην θρυλική σκηνή του troubadour για ένα bootleg Warm Up Show. 

Τον τελευταίο καιρό τα νέα και οι εξελίξεις σχετικά με το συγκρότημα είναι καταιγιστικά, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. 

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού 2015, ο Αxl με τον Slash ρίχνουν τους εγωισμούς τους μπροστά στα εκατομμύρια δολάρια που πέφτουν στα πόδια τους και ξαναγίνονται φιλαράκια. 

Φήμες και συγκεχυμένες πληροφορίες για επανένωση του original line up αρχίζουν να ξεπηδούν από παντού, αδέρφια, συγγενείς, γόνοι manager και άλλοι φαρισαίοι προβαίνουν σε αόριστες δηλώσεις για να κερδίσουν λίγη δημοσιότητα, αλλά κανείς δεν έβγαινε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει επισήμως τι ισχύει και τι όχι… 

Ο Steven Adler αρχίζει να φαντασιώνεται ξανά περασμένα μεγαλεία και νύχτες ξέφρενης τρέλας. Αυτό το παιδί ποτέ του δεν κατάλαβε ότι τον έχουν γραμμένο κανονικά. 

Αντίθετα ο Matt το ήξερε ότι δεν πρόκειται να του χαριστεί ο Axl και προτιμά να κρατήσει χαμηλούς τόνους δηλώνοντας άγνοια και ουσιαστικά αδιαφορία… 

Το όνομα της μπάντας διαρρέει ως Headliner σε μεγάλα φεστιβάλ… WTF is goin on?!!

Ο Axl θα είναι (και) ο frontman των AC/DC?!! WTF?!@! 

Στις 31 Μαρτίου οι δρόμοι του LA, λεωφορεία, metro και Taxi γεμίζουν με αφίσες. Το Not In this Lifetime reunion Tour είναι και επισήμως πραγματικότητα! Ανακοινώνονται πολλαπλές ημερομηνίες και ένα warm Up Show στο Troubadour… Is this actually happening?!?!?

Η Πρωταπριλιά βρίσκει φανατικούς Fans και γερασμένες groupies να συνωστίζονται για το μαγικό χαρτάκι που θα τους δώσει access στο βραδινό Show!

1η Απριλίου – Βράδυ – Το show ξεκινά και Axl, Slash και Duff εμφανίζονται στην σκηνή!!! It’s not a Joke…

Setlist, υπόλοιπο line up και performance δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία σε ένα τέτοιο Warm Up Show για να τα σχολιάσουμε και να τα αναφέρουμε – Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι η πιο επικίνδυνη μπάντα του κόσμου επέστρεψε!

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα των τελευταίων ετών στον μουσικό χώρο και η αλήθεια είναι ότι το promotion που γίνεται είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό και τιμά τις παλιές καλές εποχές όπου υπήρχε ισχυρή μουσική βιομηχανία – Μπράβο στην Live Nation!!! Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε…

Τα πολλά λόγια είναι περιττά… απολαύστε τα video… Ελπίζουμε μόνο να μην περιοριστούν στα live, να κάτσουν και να βγάλουν και τίποτα καινούργιο να γουστάρουμε… και φυσικά να έρθουν και μια βόλτα από εδώ!

Κλείνοντας θα θέλαμε να σταθούμε στην φωτογραφία του εισιτηρίου που:

  • 1) Ως ώρα έναρξης γράφει κάποια στιγμή μετά τις 23:00 – αυτοσαρκασμός και χιούμορ… μας εκνεύριζε που συνέβαινε (να αργεί ο Axl, τι άλλο;) αλλά πλέον μας φαίνεται πού cool να είναι γραμμένο πάνω στο εισιτήριο…
  • 2) Η τιμή είναι 10 δολάρια… δηλαδή κάτω από 10 Ευρώ…. Για σκεφτείτε λίγο τι θα βλέπατε στην Ελλάδα σε μια μικρή/μεσαία μουσική σκηνή 500 ατόμων με τα αντίστοιχα λεφτά; Food for thought…

https://www.instagram.com/p/BDsS92AgAV2/?taken-by=nicadler

Τo setlist (το οποίο ενδέχεται να έχει μικροαλλαγές):

  1. It’s So Easy
  2. Mr. Brownstone
  3. Chinese Democracy
  4. Welcome To The Jungle
  5. Double Talking Jive
  6. Live And Let Die
  7. Rocket Queen
  8. You Could be Mine
  9. The Godfather Theme (Slash)
  10. Sweet Child O’ Mine
  11. New Rose (Τhe Damned)
  12. Better
  13. Knockin’ On Heaven’s Door
  14. My Michelle
  15. Nightrain
  16. The Seeker (The Who)
  17. Paradise City

https://www.instagram.com/p/BDsvHUvNe2I/?taken-by=slash_world

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *