Οι David Benioff και D.B. Weiss αναλαμβάνουν νέες ταινίες Star Wars

Οι David Benioff και D.B. Weiss αναλαμβάνουν νέες ταινίες Star Wars

Mια νέα σειρά ταινιών Star Wars έρχεται από τους δημιουργούς της τηλεοπτικής Game of Thrones! Όπως έσκασε η είδηση από το The Star Wars Show, οι David Benioff και D.B. Weiss θα αναλάβουν το σενάριο και την παραγωγή μιας ολοκαίνουργιας σειράς ταινιών στο ήδη διευρυμένο σύμπαν του Star Wars, οι οποίες θα είναι ξεχωριστές τόσο από το Skywalker Saga όσο και από τη νέα τριλογία που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης του The Last Jedi, Rian Johnson.

Οι νέες ταινίες του σύμπαντος του Πολέμου των Άστρων θα ξεκινήσουν να αναπτύσσονται μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, η οποία θα προβληθεί τον Απρίλιο του 2019, για αυτό και δεν υπάρχει κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας. Οπότε ότι ετοιμάζουν οι Benioff και Weiss ίσως αφορά κάτι εντελώς φρέσκο, είτε μια νέα σειρά “A Star Wars Story” ταινιών, είτε να ήρθε η ώρα για την περίφημη era του Old Republic να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη.

Ωστόσο τα νέα για το Star Wars universe δεν σταματάνε εκεί.

Κατά την διάρκεια συνάντησης των μετόχων της εταιρείας, ο CEO της Disney, Bob Iger, είπε ότι αναπτύσσονται διάφορες τηλεοπτικές σειρές σχετικές με το franchise για την επερχόμενη υπηρεσία streaming που θα κυκλοφορήσει η Disney, και θα κάνει το ντεμπούτο της το 2019.

«Αναπτύσσουμε όχι μία, αλλά αρκετές σειρές Star Wars ειδικά για την εφαρμογή της Disney. Αναφέραμε ότι είμαστε αρκετά κοντά στην ανακοίνωση τουλάχιστον ενός από τον εμπλεκόμενων που έχουν αναλάβει αυτή την ανάπτυξη για εμάς», είπε.

Ο Iger εξήγησε ότι καθώς η συμφωνία δεν έχει κλείσει, δεν μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες ακόμα. Παρ’ όλα αυτά, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις προσπάθειες της Disney για το μέλλον του Star Wars.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι οι Disney/Lucasfilm θέλουν να δημιουργήσουν τηλεοπτικές σειρές Star Wars.

Πηγή: unboxholics. com

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *