Οι 5 πιο βίαιοι θάνατοι σε Horror Games

Οι 5 πιο βίαιοι θάνατοι σε Horror Games

[dropcap size=dropcap-big]Κ[/dropcap]άθε φορά που βλέπουμε έναν βίαιο θάνατο σε ένα Horror Game, ανατριχιάζουμε, μαζευόμαστε σε μια εμβρυακή στάση και φωνάζουμε WTF και ευχόμαστε αυτό να μην γίνει σε εμάς και ούτε στον χειρότερο εχθρό μας, αλλά κυρίως σε εμάς.

Προειδοποίηση, από εδώ και πέρα συνεχίζεται με δική σας ευθύνη… Ας ξεκινήσουμε!

Νούμερο 5. Saw: The Video Game

Υπήρχε μια περίοδος που η Konami ήθελε να κάνει το Saw το επόμενο μεγάλο Horror Franchise. Διάολε, ακόμα αναφερθήκανε σε αυτό και ως ο πνευματικός διάδοχος του Silent Hill. Ευτυχώς που δεν έγινε ποτέ. Τέλος πάντων, όλοι γνωρίζουμε ότι το Saw περιέχει μέσα έξυπνες παγίδες που σε διαμελίζουν στο λεπτό, έτσι και το game. Περιέχει πολλούς τρόπους να σκοτώσεις τους εχθρούς σου και άλλους τόσους για να πεθάνεις και εσύ. Θα έλεγα ότι είναι βίαιο όσο δεν πάει, το αίμα ρέει άφθονο, αλλά μέχρι εκεί, είναι περίπου ότι είδες και στις ταινίες.

[embedvideo id=”mXbxboNhvP4″ website=”youtube”]

Νούμερο 4.Needle in the Eye – Dead Space 2

Μπορεί να μην είναι τόσο τρομακτικό όσο φαίνεται, αλλά μπορεί πολύ εύκολα να πάει στραβά αν κάνεις το παραμικρό λάθος και το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Ανατριχιαστικό όσο δε πάει. Μετά την σκηνή αυτή δε θα ξαναπάς στον οφθαλμίατρο. Μιλάμε για ψυχολογικά.

[embedvideo id=”Hruk1F6ahQQ” website=”youtube”]

Νούμερο 3. God Of War 3

Ναι δεν είναι horror αλλά δε γαμιέται, έχει και γαμώ τους θανάτους. Εδώ πέρα δεν έχω να πω και πολλά, ο τίτλος τα λέει όλα. Αυτή η κινούμενη τεστοστερόνη σκοτώνει οτιδήποτε κινείτε με το πιο βίαιο και ωμό τρόπο. Τους κόβει στη μέση με τα χέρια του, αποκεφαλίζει με τα χέρια του και γενικά δεν αφήνει τίποτα όρθιο. Με λίγα λόγια, δε θέλετε να σας πιάσει στα χέρια του ο τύπος. Ο πούστης ο Kratos δεν αφήνει θεό για θεό.

[embedvideo id=”6mBStVtS6ZE” website=”youtube”]

Νούμερο 2. Manhunt

Σε αυτό το ψυχολογικό horror game οι θάνατοι εδώ είναι αρκετά επώδυνοι. Ο πρωταγωνιστής συμμετέχει σε ένα σόου και πρέπει να σκοτώσει για να βγει ζωντανός από εκεί μέσα και για να το κάνει αυτό πρέπει να το κάνει με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί, με πέτρα, μπουκάλι, σακούλα, ρόπαλο, αλυσοπρίονο, γάντζο. Fuck.

[embedvideo id=”zAHzDgXz_MQ” website=”youtube”]

Νούμερο 1. Outlast: Whistleblower

Αν καταφέρατε και φτάσατε μέχρι το νούμερο 1 σας αξίζει συγχαρητήρια, είστε ανώμαλοι. Στο συγκεκριμένο δεν έχω να πω και πολλά το βίντεο μιλάει από μόνο του. Είναι το μοναδικό βίντεο στη λίστα που δεν περιέχει θάνατο, αλλά είναι αγχωτικό και πονάμε και μόνο που το σκεφτόμαστε. Εδώ όταν ο διπλανός μας τρώει κλοτσιά στα αρχίδια πονάμε και εμείς μαζί. Κρατηθείτε.
Μπορεί να ξέχασα και κάτι, εντάξει άνθρωπος είμαι, αν θυμάστε εσείς έναν βίαιο θάνατο σε game τα comments ξέρετε που είναι…

[embedvideo id=”i73915Xy0P0″ website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *