Οι συναυλίες σε βοηθούν να ζήσεις περισσότερο (για να πας και σε άλλες)

Οι συναυλίες σε βοηθούν να ζήσεις περισσότερο (για να πας και σε άλλες)

Μια νέα έρευνα ήρθε στη δημοσιότητα και αναφέρει πως η αυξημένη δραστηριότητα – συγκίνηση του να βρίσκεσαι σε μια συναυλία, και συγκριμένα minimum 20 λεπτά, ισούται με περισσότερα χρόνια ζωής.

Η έρευνα διεξήχθη από την βρετανική εταιρία Ο2 (που έχει στο πορτφόλιο της πολλούς χώρους συναυλιών είναι η αλήθεια) σε συνεργασία με τον  Goldsmith University’s Associate Lecturer Patrick Fagan.

Όλη η έρευνα βασίζεται στην αισιοδοξία και την ζωντάνια που νιώθεις μετά από κάθε συναυλία, ακόμα και αν έχεις πάει στους Katatonia. Φυσικά δεν λέει τίποτα στο τι γίνεται αν φας τη φρίκη, αντίστοιχη με αυτή των Wasp πριν χρόνια στο Ελλάντα.

Τα υποκείμενα που βασίστηκε πάνω τους η έρευνα, είχαν μεγάλη αύξηση τιμών σε ψυχοσωματικές λειτουργίες που βοηθούν τον άνθρωπο να ζήσει περισσότερο. Μάλιστα κάποιες από τις συγκεκριμένες τιμές, ήταν 25% αύξηση στην αυτοεκτίμηση και 75% στην πνευματική συσπείρωση (όχι δεν σας κάνουμε πλάκα).

Με λίγα λόγια, η μουσική κάνει καλό. Κλαπ-κλαπ-κλαπ, δεν μας είπατε κάτι καινούργιο. Η εμπειρία μιας ζωντανής μουσικής εμφάνισης, ειδικά αν πρόκειται για κάποιο συγκρότημα ή καλλιτέχνη που αγαπάς και σέβεσαι ακόμα, μέσα στον ορυμαγδό μαλακίας των Social Media, είναι συγκλονιστική.

Έτσι, μετά το ένα μήλο την ημέρα, βάλτε και μια συναυλία το μήνα (τουλάχιστον) στο πρόγραμμά σας και συνεχίστε τις μίζερες ζωές σας επ’ άπειρον!

Διαβάστε ακόμα: Όταν οι Iron Maiden κατέκτησαν τη Μαλακάσα το 2008

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *