Οι σκέψεις του Dickinson για τον Blaze Bayley

Οι σκέψεις του Dickinson για τον Blaze Bayley

Ο Bruce Dickinson μοιράστηκε τις σκέψεις του για τον πρώην τραγουδιστή των Iron Maiden, τον Blaze Bayley ο οποίος τον αντικατέστησε από το 1993 έως και το 1999. Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή ‘Do You Know Jack?’, ο Dickinson, αφού εξέφρασε τη συμπάθειά του στο πρόσωπο του Bayley, δεν έκρυψε το γεγονός ότι τότε ξαφνιάστηκε που οι Iron Maiden δεν επέλεξαν κάποιον vocalist με τα ίδια χαρακτηριστικά.
Πραγματικά μου αρέσει ο Blaze. Μου αρέσει σαν άνθρωπος. Είναι ωραίος τύπος. Θυμάμαι να πηγαίνω στα γραφεία του management και ήταν ένας τύπος, δεν δουλεύει πια εκεί, αλλά έλεγε πόσο σπουδαίο και λαμπρό θα ήταν όλο αυτό…

Είπα: «Κοιτάξτε, φυσικά και θα πάρει τη δουλειά. Του προσφέρθηκε η δουλειά. Φυσικά και θα την πάρει. Έχει όμως σκεφτεί κανείς τι θα κάνει με τα παλιά τραγούδια; Έχει κανείς σκεφτεί πώς θα το διαχειριστεί όλο αυτό; Όχι μόνο στο να τραγουδήσει, αλλά στο πώς θα αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις των fans».

Και συνέχισε λέγοντας:

Έμεινα έκπληκτος που ήταν ο Blaze. Χάρηκα για τον Blaze, αλλά υπήρχαν κάμποσοι ακόμα πραγματικά καλοί τραγουδιστές εκεί έξω [ανάμεσα στους φημολογούμενους αντικαταστάτες ήταν ο André Matos των Angra και Michael Kiske των Helloween].
Σκέφτηκα «Ουάου, θα μπορούσαν να διαλέξουν κάποιον με μία φωνή που θα μπορούσε να κάνει αυτά που έκανα εγώ. Αλλά διάλεξαν τον Blaze…”. Προφανώς, διάλεξαν κάποιον διαφορετικό, αλλά αυτό έφερε μαζί νέες προκλήσεις. Απλώς αναρωτιέμαι αν κάποιος από το management μιλούσε σε κανένα σοβαρά και αληθινά για το πόσο δύσκολο θα ήταν αυτό…

Διαβάστε ακόμα: Ο Dickinson αποκαλύπτει γιατί έφυγε το 1993 από τους Iron Maiden

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *