Οικονομική «βουτιά» για τους Metallica

Οικονομική «βουτιά» για τους Metallica

[dropcap size=dropcap]Σ[/dropcap]ύμφωνα με το Pulse Of Radio, ένα νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο, υποστηρίζει πως οι Metallica τα τελευταία πέντε χρόνια τουλάχιστον προέβησαν σε μια σειρά από καταστροφικές αποφάσεις όσον αφορά το οικονομικό σκέλος (εμείς θα λέγαμε και το καλλιτεχνικό), οι οποίες τους έχουν οδηγήσει σε «κρίση».

To βιβλίο έχει τίτλο Into The Black και οι συγγραφείς του Paul Brannigan και Ian Winwood υποστηρίζουν πως από το 2010, η μπάντα έχει χάσει περισσότερα χρήματα από τα κέρδη της.

Όπως εξήγησαν και σε συνέντευξή τους οι συγγραφείς, τόσο το Orion Festival όσο και η ταινία Through The Never, από οικονομικής άποψης ήταν καταστροφικά ή έστω δεν είχαν τα αναμενόμενα κέρδη και γιαυτό το λόγο σύμφωνα με την άποψή τους, προκειμένου να καλύψουν τα πάγια έξοδά τους – από ανάγκη πλέον και όχι από επιλογή, πραγματοποιούν πλέον περισσότερες εμφανίσεις σε ευρωπαϊκά φεστιβάλ.

Ενώ, σε ερώτηση σχετικά με το ποιο θεωρούν ως το μεγαλύτερο σφάλμα της μπάντας, οι συγγραφείς του βιβλίου απάντησαν:

«Είναι δύσκολο να κατηγορήσεις ένα συγκρότημα που λειτουργεί βάσει κάποιων αρχών, επομένως , μπορούμε να θεωρήσουμε τις κινήσεις αυτές ως γκάφες. Φαίνεται πως όταν οι Metallica δεν εμπιστεύονται το ένστικτό τους, παραπαίουν, και αυτό συμβαίνει όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, γεγονός που μας έκανε να δούμε τους δούμε στην καλύτερη ως αλάνθαστους και στη χειρότερη ως ανέντιμους». Επισημαίνουν επίσης πως η ταινία ήταν ένα φρικτό λάθος και μια ασύνετη προσπάθεια να πραγματοποιήσουν μια παλιά ιδέα που λογικό ήταν να έχει ξεφτίσει με τα χρόνια».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *