Ξαναφουντώνουν οι φήμες για reunion show των Led Zeppelin

Ξαναφουντώνουν οι φήμες για reunion show των Led Zeppelin

Δεν πέρασαν παρά μόνο μερικοί μήνες από τις φήμες του περασμένου Οκτωβρίου και πάλι εδώ είμαστε. Bookmakers από την Βρετανία στοιχηματίζουν ως σίγουρο πως οι headliners στο Glastonbury Festival του 2019 θα είναι θεϊκοί και έτσι θα ζήσουμε ένα reunion show των Led Zeppelin.

Είναι γεγονός πως φέτος οι θρύλοι της ροκ επανακυκλοφορούν σχεδόν τα πάντα που αφορά τη δισκογραφία τους, αλλά το 2019 είναι και η χρόνια που συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ίδρυσή τους. Ωστόσο…

Σίγουρο θεωρούσαν πως και τα χρήματα που τους πρόσφεραν την τελευταία φορά, θα ήταν αδύνατο να τους αφήσουν ασυγκίνητους… πράγμα που τελικά δεν έγινε. Καθώς (κυρίως) ο Robert Plant δεν έχει ανάγκη μερικά εκατομμύρια ακόμα, αφού μόνο από τα δικαιώματα των τραγουδιών, βγάζει τεράστιες περιουσίες κάθε χρόνο που περνάει.

Αλλά είναι και το καλλιτεχνικό στην μέση. Ο ίδιος ο μεγάλος μουσικός είχε δηλώσει πριν καιρό πως είναι δύσκολο να επιστρέφεις και να προσποιείσαι τον εαυτό σου, για κάτι που έχει κάνει πριν ένα χρόνο. Πόσο μάλλον για κάτι που έχεις κάνει πριν 40+ χρόνια.

Το συγκεκριμένο festival είναι αλήθεια πως θέλει να ξεπερνάει κάθε χρόνο τον εαυτό του, αφού πριν καιρό είχε ταράξει τα νερά με τους Metallica. Ωστόσο, τα στοιχήματα δίνουν φαβορί τους Fleetwood Mac αν δεν κάτσει η ευκαιρία με τους Led Zeppelin.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *