Να πως γυρίζονται οι ερωτικές σκηνές στο Hollywood

Να πως γυρίζονται οι ερωτικές σκηνές στο Hollywood

Τι είναι βρε χαλβάδες; Νομίζατε ότι οι ακριβοπληρωμένοι stars θα το έκαναν μπροστά στην κάμερα για μερικά ψωροεκατομύρια; Υπάρχει άλλη βιομηχανία γι αυτό. Ακόμα και οι πιο αληθοφανείς σκηνές που έχουν γυριστεί ποτέ σε mainstream ή λιγότερο mainstream ταινίες, είναι προϊόν μοντάζ, εφέ, διάφορων βοηθητικών εργαλείων και φυσικά με πολύτιμη βοήθεια από body doubles. 

Για αυτό άσε κάτω το λιπαντικό τώρα και διάβασε να ξεστραβωθείς. Και εσύ cinefil που η σκοτεινή αίθουσα είναι η δεύτερη ζωή σου μη μου αναφέρεις καμιά δεκαριά εξαιρέσεις από ταινίες που οι πρωταγωνιστές μπορεί και να κουτουπώθηκαν στ’ αλήθεια. Μιλάμε πάντα για τον κανόνα. ερωτικές σκηνές 

Δεν παίρνουν μάτι

Ούτε οι γυναίκες, ούτε οι άντρες ηθοποιοί δεν κυκλοφορούν πάντα γυμνοί στο set για την σκηνή. Για την ακρίβεια, αυτό είναι σπάνιο. Τώρα δεν ξέρουμε για τον Παπακαλιάτη που πηδάει σε κάθε ταινία, αν κυκλοφορεί με τη μαλαπέρδα έξω αφού είναι και παραγωγός στις ταινίες του (μπαγάσα). ερωτικές σκηνές

Πάντως γενικά, οι άντρες φορούν το γνωστό ως… cock sock (ναι, ειδική θήκη για το λουκανικάκι) και οι γυναίκες μια υφασμάτινη/μαξιλαριένα κατασκευή γνωστή ως pasties για τα βυζά και το «γατάκι».

Βεβαία ανάλογα την ανατομία και το μέγεθος του καθενός και καθεμίας, μερικές φορές ακόμα και αυτά τα μαραφέτια δεν είναι ικανά να προστατέψουν το οφθαλμόλουτρο.

Η Mila Cunis είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για το… cock sock του Justin Timberlake από τις σκηνές τους στο Friends With Benefits. Εύγε Justin παιδί μου.

Εφέ για το… μέγεθος

Μη πάει το μυαλό σας στο πονηρό αμέσως. Έτσι και αλλιώς σπάνια υπάρχει full frontal στους άνδρες. Για άλλο μέγεθος μιλάμε. Π.χ. όταν δεις έναν τουρλωτό κώλο, ή έναν τουμπανιάρη με δελτοειδής που μοιάζουν με αυτά τα «πουφ» που είχε η γιαγιά σου στο χωρίο, σου έχουμε νέα.

Ναι, μπορεί οι ηθοποιοί να πασχίζουν με δίαιτες και γυμναστήρια αλλά σώμα είναι αυτό. Πόση ταλαιπωρία να αντέξει; Μερικές φορές οι μεταμορφώσεις είναι αποτέλεσμα ειδικών κολλάν παντελονιών ή φανέλες στο ακριβές χρώμα του δέματος του ηθοποιού. Φυσικά για να φαίνεται το σώμα καλύτερα στον φακό.

Όλοι έξω

Όταν υπάρχει γύρισμα για τέτοιες σκηνές, το συνεργείο μειώνεται αισθητά. Μπορεί όπως προαναφέραμε να μην είναι πάντα γυμνοί οι ηθοποιοί, αλλά το cock sock δεν το λες και άνεση για να περιφέρεσαι στο κοινό.

Οπότε, όταν οι ηθοποιοί πέφτουν στο κρεβάτι (τραπέζι, πολυθρόνα, μπανιέρα) μένει συνήθως μόνο ο σκηνοθέτης (χωρίς τον βοηθό) και οι οπερατέρ με τον ηχολήπτη.

ερωτικές σκηνές

Η θήκη/εξομοιωτής για το… γατάκι

Σε μερικές ταινίες που η εξομοίωση της σεξουαλικής πράξης θέλει να είναι πολύ αληθοφανής, υπάρχει το penis pocket και το σιλικονάτο αιδοίο. Τα οποία είναι περίπου το ίδιο αλλά για διαφορετικές δουλείες. ερωτικές σκηνές

Όπως θα καταλαβαίνετε από τη λέξη pocket στο πρώτο εξάρτημα, βοηθάει στην προσομοίωση της διείσδυσης. Δηλαδή ο άντρας ηθοποιός βάζει το cock sock του (ή το προσθετικό μέλος αν είναι… λουκανικάκης) σε μια ειδική θήκη που η γυναίκα ηθοποιός την τοποθετεί συνήθως στο μπούτι της. ερωτικές σκηνές

Το δεύτερο εξάρτημα (το σιλικονάτο αιδοίο) είναι όταν υπάρχει αναπαράσταση στοματικού σεξ. ερωτικές σκηνές

ερωτικές σκηνές

Βάλε ακόμα ένα ποτηράκι

Οι ηθοποιοί, άνθρωποι είναι και αυτοί. Θέλουν το χρόνο και κυρίως τον τρόπο τους. Πριν τις σκηνές, παίζει λίγο χαλαρωτική μουσική και πολύ ποτό (στα όρια να γίνεται η δουλειά).

Γι αυτό και μια απλή σκηνή σεξ ενός λεπτού, μπορεί να γυρίζεται 3-4 μέρες. Πρόσφατα η Jennifer Lawrence δήλωσε πως κατέβασε τον άμπακο στα γυρίσματα του επερχόμενου Passengers (2016), γιατί ένιωθε ενοχές που φιλούσε τον Chris Pratt που είναι παντρεμένος. Πφ! Πάντως ο Liam Hemsworth (ο αδερφός του Thor) δήλωσε για την Lawrence ότι πριν τις σκηνές που την φιλούσε στο Hunger Games, εκείνη μόλις είχε φάει αυγά και τόνο. Ναι. No sexy AT ALL!

Το μαξιλαράτο

Αν και οι περισσότερες σεξουαλικές σκηνές, είναι 20% σενάριο, 30% πρόβα και 50% αυτοσχεδιασμός (ανάλογα και τους παραγωγούς βέβαια), αυτό το 30% πρόβα κάπως πρέπει να γίνει. Πάλι τσιτσίδωμα; Μπα! Μερικώς μόνο και ανάμεσα στο σώματα τους, βάζουν μαξιλάρια. Ε, να μην πιάσουμε και ψείρες από το πολύ, τρίβε-τρίβε.

ερωτικές σκηνές

Bloody Mary

Και τι γίνεται τις μέρες περιόδου; Μα συνεχίζουμε κανονικά. What? Ω, ναι! Υπάρχει ένα έξτρα εξάρτημα για να μην… λερωθεί κανείς και τίποτα καθώς τα γυρίσματα δεν κοιτούν «τις μέρες» των γυναικών.

Τώρα πως την παλεύουν με τα νεύρα ή την… ψαρίλα, θα σας γελάσουμε.

ερωτικές σκηνές

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *