Μόνο 5000 ετών θα είναι η Wonder Woman

Μόνο 5000 ετών θα είναι η Wonder Woman

[dropcap size=dropcap]Ν[/dropcap]αι, ναι. Όπως το διαβάσατε. Δεν είναι clickbait ο τίτλος (συνήθειο έγινε για πολλούς). Όπως αποκαλύφθηκε σε μια συνέντευξη του Zack Snyder στο Empire Maganize, η στιγμή που βλέπουμε για πρώτη φορά την Wonder Woman στο Batman V Superman, η ηλικία της είναι 5000 ετών και όχι μόνο.

Είναι μια σούπερ ήρωας που είχε βγει στη «σύνταξη» και γύρισε την πιο καίρια στιγμή στη δράση. Στο trailer η πρώτη στιγμή με την εμφάνιση του Doomsday, αν έχουμε καταλάβει καλά από τα τόσα που δείχνει.

Ο Snyder τονίζει: «Είπαμε πως σε αυτή την ταινία δεν πρέπει να φυλάξουμε κάτι για μετά (π.χ. Justice League). Να τα βάλουμε όλα μέσα. Όταν κάνει την εμφάνιση της η Wonder Woman καταλαβαίνεις πόσο κοντά είναι η Justice League ταινία».

Όσο για την ίδια σα χαρακτήρα, η παράγωγος Deborah Snyder τονίζει πως η σεξουαλικότητα της Wonder Woman είναι ένα μέρος της δύναμης της, αλλά όχι το μοναδικό. Είναι μια φεμινιστική φιγούρα, όχι ένα γυναικάκι. Βέβαια την πορεία της μέσα από τα 5000 χρόνια ζωής της, θα έχουμε την ευκαιρία να τα δούμε στην δική της ταινία.

Επίσης υπόθηκαν και λίγα λόγια για τον Doomsday. Από τη στιγμή που έπεσαν στο τραπέζι ή αλλιως, σο κινηματογραφικό πάνι, όλοι οι ήρωες της DC, έπρεπε φυσικά να έχουν και μια μεγάλη (ίσως την μεγαλύτερη απειλή) για το DC universe. Φυσικά και ο Lex Luthor έχει βάλει το χεράκι του για αυτό.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *