Μια νέα φωτογραφία από την ταινία Venom σηκώνει το internet στο πόδι

Μια νέα φωτογραφία από την ταινία Venom σηκώνει το internet στο πόδι

Μια νέα φωτογραφία από την πολυαναμενόμενη ταινία Venom με τον Tom Hardy έρχεται για να σηκώσει το internet στο πόδι.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το project, όλοι ένιωσαν τη ζεστή ελπίδα στην καρδιά τους, πως η Sony θα καταφέρει να φέρει έναν τρομακτικό Venom, αφού και ο ηθοποιός που διάλεξε ήταν από το πάνω ράφι αλλά και με προσωπικό κόλλημα για τον anti-hero του Spider-Verse.

Το πρώτο trailer είχε έναν έντονο Hardy αλλά όχι Venom. Στο δεύτερο φωνάξαμε όλοι: We Are Venom! Και τώρα στην νέα promo φωτογραφία, σκίζουμε τα ρούχα μας.

Μα κοιτάχτε!

Ο Tom Hardy τόνισε για τον χαρακτήρα του, Eddie Brock:

«Υπάρχει μια τραγική συγκυρία στον ήρωα. Είναι αστείο αλλά κατάρα ταυτόχρονα να έχεις αυτό το χάρισμα. Μια σούπερ δύναμη που δεν την θες, αλλά ταυτόχρονα την λατρεύεις. Σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός».

Όσο για την σχέση Brock-Venom, εξηγεί ο σκηνοθέτης Ruben Fleischer:

«Ένας άνθρωπος και ένας εξωγήινος προσπαθούν να καταλάβουν πώς θα δουλέψει αυτή η σχέση μεταξύ τους. Δεν είναι απλά κάποιος που απολαμβάνει τις δυνάμεις του, ούτε πως αυτές τον κατακτούν ολοκληρωτικά. Θα είναι όπως ένας άνθρωπος έχει δαγκωθεί από έναν λυκάνθρωπο».

Το μόνο που ελπίζουμε είναι, σε μια ταινία που είχαν πει ότι θα είναι R Rating, να μην είναι βασικός κακός ο κακομοίρης τύπος από το Nightcrawler που φαίνεται στην επίσης νέα φωτογραφία παρακάτω. Ποιος να κοντράρει τον Venom;

Μάλιστα ο ίδιος ο Tom Hardy τόνισε πως οι μέθοδοι του Venom για τους εχθρούς του, είναι πολύ… χαρακτηριστικοί:

«Τους δαγκώνει και τους ξεριζώνει τα κεφάλια. Δεν είναι όπως ο Captain America συλλαμβάνει έναν απατεώνα».

Στα credits της ταινίας υπάρχει και το όνομα του Woody Harrelson που φημολογείται ότι θα έχει πολύ λίγο χρόνο, αρκετό όμως για να τιζάρει τον Carnage.

Η ταινία έρχεται στις 5 Οκτωβρίου του 2018.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *