Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και το δεύτερο ZMAK

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και το δεύτερο ZMAK

[dropcap size=dropcap]Μ[/dropcap]ε θριαμβευτική επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή του δεύτερου event του κορυφαίου Ελληνικού promotion, ZMAK. Πλέον το promotion πηγαίνει στο καλοκαιρινό “ΖΜΑΚ My Beach” με διαφορετικό αέρα μιας και την παρούσα στιγμή είναι το πρώτο promotion στην Ευρώπη όσον αφορά τις πωλήσεις εισιτηρίων σε event με περισσότερους από 400 θεατές!

Το show άνοιξε η εκθαμβωτική ring announcer, Christin, καλωσορίζοντας τον κόσμο και δίνοντας την σκυτάλη στον General Manager του promotion, Φώτη Ευαγγέλου που παρουσίασε τους εκλεκτούς guests του event και μίλησε για το τι πρόκειται να δούμε απόψε. Εμφανίστηκε ο DJ Mario γνωρίζοντας την αποθέωση από τους εκατοντάδες θεατές και μίλησε για το polemination match, έδωσε τον λόγο στην πρώην πρωταθλήτρια του Kick-Boxing, Μαρία Πανταζή και την ευχαρίστησε που έδωσε το παρών φιλώντας της ευγενικά το χέρι, αυτό φυσικά δεν άρεσε στην μεγαλύτερη θαυμάστρια του διεκδικητή, Nίνα που ήρθε σε αντιπαράθεση με την διάσημη μαχήτρια και την φίλη της (Eva), η Μαρία Πανταζή αποκάλεσε τον DJ Mario “μισορηξιά” και τον χαστούκισε!

ZMAK Tag Team Championship

Gemini vs Σήφης Στιβακτάκης & ;;;;;

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας εμφανίστηκε ο κομισάριος του ZMAK, Νίκος Ανδρέου και ανακοίνωσε πως ο tag team partner του Κρητικού performer θα είναι ο….Αποστόλης Σουβλάκος. Ο Δήμαρχος της “Souvlaki City” μόνο tag team partner δεν ήταν για τον Στιβακτάκη μιας και όταν ο συμμετείχε σε handicap match ουσιαστικά, ο Σουβλάκος απολάμβανε το τυλιχτό του σουβλάκι. Όταν ο Σήφης ζήτησε tag από τον Σουβλάκο εκείνος τον εγκατέλειψε αφήνοντας τον έτσι στο Super Kick και Top Rope Splash συνδυασμού των Gemini που στέφθηκαν οι πρώτοι ZMAK Tag Team Champions.

Giant SWAT vs Μικρός Δαίμον

Στο ringside βρισκόντουσαν οι Τσουλούφης SWAT και Ιωάννης Αφεντούλης αντίστοιχα. Όταν ο Big Bad Boss έλυσε τα λουριά του Μικρού Δαίμονα, ο μικροσκοπικός intense performer δεν έχασε ευκαιρία και άρχισε στις δαγκωματιές τον γίγαντα SWAT, ένα distraction από τον Τσουλούφη την ώρα που δεν έβλεπε ο διαιτητής ήταν αρκετό για να δώσει την νίκη στον γιγαντόσωμο performer.

Εμφανίστηκε ο ρεπόρτερ του promotion, Elvis και παρουσίασε τον FFC European Champion στο Kick-Boxing, Μελέτη “Nightmare” Κουκουμπάβα και τον ιδρυτή του promotion, Πέτρο Πολυχρονίδη, απρόσμενα όμως εμφανίστηκε ο τραυματίας Βλαδίμηρος Μπεχλιβανίδης και προσέβαλε τον Ευρωπαϊκό πρωταθλητή με αποτέλεσμα ο Nightmare να του σπάσει το πόδι με ένα μόνο χαμηλό λάκτισμα. Ο Φώτης Ευαγγέλου κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο που οδήγησε τον Μπεχλιβανίδη στο Νοσοκομείο.

1st Contenders Match

Πρίγκηπας Βίκτωρ Γ’ vs Jimmy SWAT

Ο Πρίγκηπας Βίκτωρ συνοδευόταν από τον νέο του ακόλουθο, Αλφρέδο Β’. Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, ο “διάδοχος του θρόνου” κάλεσε στο ring την Ξένια από τους REC και ζήτησε από τον ακόλουθο του να τους φωτογραφίσει μαζί. Κατά την διάρκεια του αγώνα ενώ ο διαιτητής έριχνε μια ματιά στον χτυπημένο Πρίγκηπα, εμφανίστηκαν οι ZMAK Tag Team Champions και επιτέθηκαν στον Jimmy SWAT στο ringside με αποτέλεσμα ο Βίκτωρ Γ’ να τον υποτάξει με το Cross Armbreaker για να γίνει ο νούμερο ένα διεκδικητής.

Εμφανίστηκε ο Φώτης Ευαγγέλου οργισμένος και απαίτησε το κλείσιμο των θυρών της αρένας για τον λόγο πως κάποιος έκλεψε το κινητό του, ο Πέτρος Πολυχρονίδης έσπευσε στο ring για να καλμάρει τον General Manager που ζήτησε από τον κόσμο να κάνει ησυχία για να καλέσει το νούμερο του ώστε να βρεθεί ο δράστης. Ο δράστης βρέθηκε, ένας 16αχρονος video-game fanboy από το κοινό και ο Πέτρος Πολυχρονίδης άφησε τον κόσμο να αποφασίσει για την μοίρα του νεαρού κλέφτη. Τελικά πάρθηκε η απόφαση πως αν ο νεαρός αντέξει δύο λεπτά σε match με τον Elia το ZMAK δεν θα τον παραδώσει στις αρχές.

O αγώνας πραγματοποιήθηκε και ο πιτσιρικάς “αθωώθηκε” και επέστρεψε στην θέση του μιας και ο Αλβανός performer κατάφερε να τον κερδίσει με Swanton Bomb σε 2:03. Δεν άργησε να πραγματοποιήσει την είσοδο του ο Iωάννης Αφεντούλης που αναρωτήθηκε οργισμένος τον λόγο που βρίσκεται ο Elia στην χώρα μιας και τον απέλυσε και θα έπρεπε να βρίσκεται στην πατρίδα του. O Εlia είπε πως γύρισε μια και καλή από την Αλβανία αλλά αυτή την φορά με “γεμάτα χέρια”, τα φώτα έσβησαν και εμφανίστηκε ο θηριώδης ξάδερφος του της περίφημης οικογένειας των Cenaj. Εμφανίστηκε ο Νίκος Ανδρέου και επιβεβαίωσε τις φήμες πως ο Αμερικανός performer, John Cena έχει ρίζες από Αλβανία και κανόνισε αγώνα ανάμεσα στους Fil Cenaj και Big Bad Boss.

Fil Cenaj vs Big Bad Boss

Ο Elia βρισκόταν στο ringside και χλεύαζε συνεχώς τον πρώην εργοδότη του. Τρομερά σημάδια ανθεκτικότητας έδειξε ο Αλβανός performer κάνοντας kick-out από το Chokeslam του Big Bad Boss, μετέπειτα πήρε την πρώτη του νίκη στο ZMAK με το Attitude Adjustment.

ZMAK Championship Polemination Match

Αμπντουλάχ Χασάπης vs Κώστας Παππούς vs Απόλλωνας Παπαδάκος vs Σπύρος Λούης vs DJ Mario vs Νεκροθάφτης

Κατά την διάρκεια της εισόδου του, ο Νεκροθάφτης δέχτηκε επίθεση από τον γνωστό-άγνωστο κρανοφόρο enforcer και αποκλείστηκε πρώτος από τον αγώνα από τον Σπύρο Λούη. Ο Έλλην Ολυμπιονίκης δεν άργησε να ακολουθήσει όταν ήρθε face to face με τον Χασάπη που τον απέκλεισε με το Fireman’s Carry Slam. Σε μια στιγμή ασυνεννοησίας ενώ συνεργαζόντουσαν στον αγώνα, ο Απόλλωνας χτύπησε με Super Kick τον Κουρέα με αποτέλεσμα ο DJ Mario να τον αποκλείσει. Ο DJ Mario πανηγύριζε με την Νίνα που βρισκόταν στο ringside, αυτό ήταν εύκολο για τον Απόλλωνα που τον απέκλεισε με Scissor Kick. Στο τελικό τετ-α-τετ οι Χασάπης και Απόλλωνας με τον τελευταίο να δέχεται επίθεση από τον αποκλεισμένο Κουρέα και να οδηγείται κατευθείαν στο Fireman’s Carry Slam του Τούρκου Χασάπη ο οποίος στέφθηκε ο πρώτος ZMAK Champion της ιστορίας του promotion!

Το κείμενο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο RINGSIDEHOUSE.BLOGSPOT.GR

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *