Μεγάλη αποκάλυψη για την σειρά Watchmen! (spoilers)

Μεγάλη αποκάλυψη για την σειρά Watchmen! (spoilers)

Πριν λίγες μέρες είχαμε γράψει για τις φωτογραφίες που είχαν δημοσιευθεί και εστίαζαν (μαζί με τις δηλώσεις του showrunner, (Damon Lindelof) πως η σειρά Watchmen του HBO, δεν θα είναι ίδια με την ταινία του Zack Snyder αλλά ούτε και 100% μεταφορά του comic. Θα βασιζόταν στην απεργία των αστυνομικών και των σωμάτων ασφαλείας που διαμαρτύρονταν για τους μασκοφόρους εκδικητές όπου και σε αυτούς θα έπεφτε το βάρος της τάξης (ένα μικρό δείγμά σε αυτό είχαμε δει και στην ταινία).

Ωστόσο σε αυτές τις νέες φωτογραφίες βλέπουμε πού κατευθύνεται η σειρά. Στο να χρησιμοποιήσει το αυθεντικό τέλος του comic, με το γιγάντιο εξωγήινο καλαμάρι που εξαπολύει στη Νέα Υόρκη ο Ozzymandias, αντί της ενέργειας (σαν πυρηνική) από τον Doctor Manhattan που έδειξε ο Snyder.

Πινακίδες που επισημαίνουν καταφύγια από το καλαμάρι είναι σε πολλούς δρόμους, μαρτυρούν ότι η βασική πλοκή της σειράς θα είναι αυτή. Θα ξεκινάει πιθανότατα με την απεργία και την κόντρα μεταξύ των Watchmen και θα καταλήγει στην ζωή μετά την καταστροφή.

Η σειρά αναμένεται το 2019.

Μεγάλη αποκάλυψη για την σειρά Watchmen! (spoilers)

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *