Μας ιντριγκάρει το trailer για το Castle Rock του Stephen King

Μας ιντριγκάρει το trailer για το Castle Rock του Stephen King

Από όταν είχε ανακοινωθεί το Castle Rock, μία σειρά (κυρίως) ψυχολογικού τρόμου που εκτυλίσσεται στο ευρύτερο σύμπαν των βιβλίων του Στίβεν Κινγκ, είχαμε την αγωνία να δούμε πώς μπορεί αυτό να φαίνεται. Καθώς ναι μεν, έχει στοιχεία του μεγάλου συγγραφέα, αλλά έχει και πολλές συγγραφικές ελευθερίες σε ανθρώπους που απλώς τους επιβλέπει ως παραγωγός.

Το Castle Rock συνδυάζει τη μυθολογική κλίμακα και τη σπουδή χαρακτήρων που χαρακτηρίζουν τις πιο αγαπημένες δουλειές του Κινγκ, υφαίνοντας μια επική σάγκα σκότους και φωτός που διαδραματίζεται σε μερικά τετραγωνικά μίλια δασικής έκτασης του Μέιν.

Η φανταστική πόλη του Castle Rock στο Μέιν κατέχει σημαντική θέση στη λογοτεχνική καριέρα του Κινγκ: από το «Cujo», το «The Dark Half», το «IT» και το «Needful Things», μέχρι τη νουβέλα «The Body» και πολυάριθμα διηγήματα όπως το «Rita Hayworth and The Shawshank Redemption», πολλές δημιουργίες του Κινγκ εκτυλίσσονται εκεί ή περιέχουν αναφορές στο Castle Rock.

Το «Castle Rock» μοιάζει να κλείνει το μάτι και στις κινηματογραφικές διασκευές του Κινγκ, καθώς το καστ περιλαμβάνει τον Μπιλ Σκάρσγκαρντ (τον Πένιγουαϊζ από το πρόσφατο «It») και τη Σίσι Σπέισεκ από τη θρυλική «Carrie» του Μπράιαν Ντε Πάλμα. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά ο Αντρέ Χόλαντ («The Knick», «Moonlight», «Selma»), ενώ συμπρωταγωνιστούν επίσης οι Μέλανι Λίνσκι, Τζέιν Λέβι και Σκοτ Γκλέν.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουλίου στo Hulu και ελπίζουμε να σβήσει την πικρή γεύση που άφησε το άκρως απογοητευτικό τηλεοπτικό «The Mist».

Πηγή: flix.gr

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *