Λέσχη Φίλων της Rock Μουσικής | Το πιο ζωηρό ιντερνετικό στέκι

Λέσχη Φίλων της Rock Μουσικής | Το πιο ζωηρό ιντερνετικό στέκι

Σε μια εποχή που το Facebook είναι ο βασιλιάς των μέσων δικτύωσης, η προσπάθεια αυτή παίρνει ό,τι καλύτερο έχει να μας δώσει η εν λόγω πλατφόρμα όπως είναι η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, η αίσθηση της συμμετοχής σε μια διαδικτυακή παρέα με κοινούς προσανατολισμούς και η συνεχής λήψη πληροφοριών και νέων ερεθισμάτων που ωθούν στην διεύρυνση της μουσικής μας καλλιέργειας.

Από τον Μάρτιο του ‘17 γεννήθηκε μια ιδέα για ένα νέου τύπου φόρουμ στην πλατφόρμα που κυριαρχεί πλέον στο ίντερνετ, το Facebook. Η ‘’Λέσχη Φίλων Της Rock Μουσικής’’ είναι μια ομάδα (όχι σελίδα αλλά group όπου όλοι έχουν βήμα και λόγο) που αυτή τη στιγμή, 10 μήνες μετά απαριθμεί 4185 μέλη. Mία μεγάλη υπέροχη παρέα που αυξάνεται καθημερινά και την συνδέει η αγάπη για την μουσική και την εξερεύνηση της. Η μοναδική στο θεματικό αυτό πλαίσιο μουσική ομάδα του Facebook με τέτοια επιτυχία.

Η οποία ήρθε μέσω της καινοτόμας προσέγγισης στη λειτουργία της καθώς παραπέμπει σε forum αλλά και magazino. Η μοναδική απαίτηση που έχουμε είναι και το μυστικό που μας έκανε να ξεχωρίσουμε από κάθε ανάλογη προσπάθεια. Αυτή είναι πως προτρέπουμε όλα τα μέλη στις δημοσιεύσεις τους να εκφράζονται και να μοιράζονται με τους υπόλοιπους τις σκέψεις τους ή τις γνώσεις που έχουν για αυτό που δημοσιεύουν, είτε είναι τραγούδι είτε οτιδήποτε άλλο.

Με σταθερή καθημερινή στήλη ‘’Σαν σήμερα’’ , με δημοσκοπήσεις του τύπου ‘’Αγαπημένος κιθαρίστας’’, με θεματικά αφιερώματα σε καλλιτέχνες και τραγούδια που κάθε μέλος μπορεί να συνεισφέρει με την επιλογή του, με δημοσιεύσεις που ξεφεύγουν από απλές αναφορές αλλά εγείρουν συζητήσεις, διαφωνίες και χαρίζουν καθημερινά γνώση και νέα μουσικά μονοπάτια.

Από χιουμοριστικά meme και φωτογραφικό υλικό, μέχρι ενδιαφέρουσες ιστορίες, η καθημερινότητα της ομάδας μας είναι μια συνταγή που θα ικανοποιήσει κάθε μουσικόφιλο με προτεραιότητα φυσικά τον διαχρονικό βασιλιά της δημοφιλούς μουσικής, την rock.

Αυτή είναι η ‘’λέσχη’’ μας και είστε όλο ευπρόσδεκτοι. Παρακαλείστε μονάχα με την είσοδο σας να ρίξετε μια ματιά στην καρφιτσωμένη δημοσίευση στον τοίχο της ομάδας που θα βρείτε τους ‘’κανόνες’’ λειτουργίας μας και πληροφορίες για την δράση μας.

https://www.facebook.com/groups/430398010635074/

Δεν θα μπορούσα να φτάσω την ιδέα μου στο επίπεδο που έχει φτάσει χωρίς την βοήθεια και την πολύτιμη συμβολή των έτερων διαχειριστών της ομάδας μας:

Διονύσια Στάθη
Γιάννης Μπιτσάκος
Σπύρος Μασούρας
Αποστόλης Γιώτας
Γιάννης Αποστολίδης
Μαίρη Ουρεϊλίδου
Χαρούλα Νικολαϊδου
Φοίβος Κυριακού
Θοδωρής Παπαλέξης
Γιώργος Μέντζος
Θανάσης Μέρμηγκας
Θανάσης Κονίνης

ο ιδρυτής, ALi Mathloum.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *