Κλαψ! Οι νέες σεζόν Daredevil και Jessica Jones έρχονται το 2018

Κλαψ! Οι νέες σεζόν Daredevil και Jessica Jones έρχονται το 2018

[dropcap size=dropcap]Α[/dropcap]ν περίμενες ένα συναρπαστικό 2017 με τις σειρές του Netflix, Daredevil και Jessica Jones, ατύχησες. Βλέπεις μαζευτήκαν πολλές Marvel παραγωγές και κυρίως ο προγραμματισμός των Defenders, ρίχνει πίσω τις δυο αγαπημένες σειρές. Ακόμα και ένα χρόνο παραπάνω.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά και η σόλο σειρά του Punisher θα αργήσει, καθώς είναι προγραμματισμένη για ξεκινήσει η παραγωγή, αφού επιστρέψουν τα δυο προηγούμενα.

Η Jessica Jones θα ξεκινήσει πρώτη τα γυρίσματα γιατί ήδη έχει κάνει αρκετή δουλειά, αφού έχιε παίξει μόνο μια σεζόν, ενώ τα γυρίσματα του Daredevil θα ξεκινήσουν, αφού τελειώσουν αυτά των Defenders. Μάλιστα, οι showrunners του Daredevil είναι αυτοί που έχουν αναλάβει τους Defenders, οπότε ή θα αναλάβει κάποιον τον Άνθρωπο χωρίς Φόβο ή πάμε για αργά… μέσα στο 2018 για να δούμε νέα σεζόν.

Τόσο Daredevil, όσο και η Jessica Jones έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην all star miniseries, δίπλα στον Luke Cage και Iron Fist.

Μέσα στο 2017 λοιπόν, περιμένουμε μόνο τον Iron Fist στις αρχές του έτους και λίγο πιο μετά τους Defenders, ενώ στις 30 Σεπτεμβρίου του 2016 κάνει πρεμιέρα ο Luke Cage. Για τα υπόλοιπα, καλό 2018 και βλέπουμε.

Η συζητήσεις για δεύτερη σεζόν Defenders ωστόσο έχουν ξεκινήσει και φυσικά αυτό εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. Όπως την επιτυχία της πρώτης σεζόν αλλά και αυτή των Luke Cage και Iron Fist. Αν κάτι απ’ όλα αυτά στραβώσει, θα μείνουν μόνο τα χαρτιά Daredevil και Jones. Και… Punisher.

Μετά… Πολύ μετά.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *