Κινηματογράφος τρώει πρόστιμο επειδή σέρβιρε μπίρα ενώ έπαιζε το Deadpool

Κινηματογράφος τρώει πρόστιμο επειδή σέρβιρε μπίρα ενώ έπαιζε το Deadpool

[dropcap size=dropcap]Η[/dropcap] Αμερική γενικά είναι ένα παράξενο μέρος που διάφοροι περίεργοι νόμοι βρίσκουν καταφύγιο σε πολιτείες όπως η Γιούτα των Μορμόνων.

Εκεί, ένα κινηματογράφος που παλιότερα είχε φάει 1000 δολάρια πρόστιμο, μόνο και μόνο επειδή «τόλμησε» να κάνει προβολή στο The Hangover III, τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες που επισύρουν πρόστιμο από 5000 έως και 25 χιλιάδες δολαρίων.

Ποιες είναι αυτές;

Πως σέρβιρε μπίρα κατά τη διάρκεια προβολής του Deadpool. Όχι, σοβαρά. Αυτό είναι. Και ο συγκεκριμένος κινηματογράφος όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, έχει άδεια να σερβίρει αλκοόλ. Το «πρόβλημα» είναι το… γυμνό που είχε το Deadpool. Ναι, στη Γιούτα λοιπόν παιδάκια μου, να ξέρετε ότι απαγορεύεται ένας κινηματογράφος να σερβίρει αλκοόλ΄(ακόμα και ας έχει σχετική άδεια) αν η ταινία έχει βία και γυμνό.

Και αυτό παρατήρησαν οι υπεύθυνοι ελέγχου ποτό και αλκοόλ που είχαν πάει στην προβολή της ταινίας. Πως ο πρωταγωνιστής (κυρίως), είναι γυμνός και ο κόσμος παρόλα αυτά, έπινε μπίρες. Ρεμάλια… Lol. Ο κινηματογράφος δείχνει να πολεμάει την αρχική απόφαση και να απειλεί με μηνύσεις από μέρος του.

Και τώρα ερχόμαστε στο καλό κομμάτι. Κάποιος με το όνομα Reynolds, δώρισε 5000 χιλιάδες δολάρια στην καμπάνια που υπάρχει στο internet ώστε να πληρωθεί το πρόστιμο στον κινηματογράφο.

Είναι ο Ryan Reynolds στα αλήθεια; Κανείς δεν ξέρει. Ωστόσο μέσα από το επίσημο twitter account του είχε αντιδράσει στο άκουσμα της είδησης για το πρόστιμο.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *