Και Schwarzenegger και Fassbender και Hasselhoff στο sequel του Kung Fury

Και Schwarzenegger και Fassbender και Hasselhoff στο sequel του Kung Fury

O Arnold Schwarzenegger έγινε μέλος του εξέσιου cast του Kung Fury· του μεγάλου μήκους sequel για την ομώνυμη ταινία.

Δεν γνωρίζουμε ποιόν χαρακτήρα θα υποδυθεί ο Schwarzenegger στην ταινία αλλά θα πρωταγωνιστήσει πλάι στους Michael Fassbender και David Hasselhoff. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της αρχικής ταινίας του 2015 David Sandberg, θα συμμετέχει επίσης ως ηθοποιός αλλά και παραγωγός υπό την εταιρεία του Laser Unicorns.

Το Kung Fury διαδραματίζεται στο Μαϊάμι του 1985 και ακολουθεί τον ομότιτλο αστυνομικό και την ομάδα των Thundercops αστυνομικών του καθώς πολεμούν το έγκλημα στους δρόμους του Μαϊάμι. Μετά απ’ τον θάνατο ενός αστυνομικού όμως, ένας νέος αντίπαλος εμφανίζεται και θέλει να βοηθήσει τον Kung Fuhrer, Adolf Hitler, να βρει το απόλυτο όπλο. Ο Kung Fury πρέπει να βρει ένα τρόπο να νικήσει τον Kung Fuhrer ταξιδεύοντας μέσα στο χωροχρόνο.

Η αρχική ταινία Kung Fury έκανε μνεία σε αστυνομικές και ταινίες πολεμικών τεχνών του 1980 και έσπασε αρκετά ρεκόρ του Kickstarter. Απ’ όταν κυκλοφόρησε το 2015, η ταινία απέκτησε μεγάλο κοινό και έχει προς το παρόν πάνω από 40 εκατομμύρια προβολές παγκοσμίως. Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιος θα σκηνοθετήσει το sequel αλλά τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι σε Η.Π.Α και Ευρώπη.

Πηγή: ign. gr

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *