Και McConaughey και Elba στο Dark Tower του Stephen King

Και McConaughey και Elba στο Dark Tower του Stephen King

[dropcap size=dropcap]Κ[/dropcap]λείνει επιτέλους το πρωταγωνιστικό ντουέτο για την κινηματογραφική διασκευή του The Dark Tower του Stephen King, με τον Idris Elba στο ρόλο του πιστολέρο και τον Matthew McConaughey ως τον ανταγωνιστή, τον άντρα με τα μαύρα.

Τόσο ο συγγραφέας, όσο και ο σκηνοθέτης Nikolaj Arcel δήλωσαν στο EW, πως παλεύουν να διασκευάσουν όλη τη σειρά του Σκοτεινού Πύργου, που αποτελείται από 8 βιβλία, κόμικ, μικρές ιστορίες και γίνονται σχετικές αναφορές σε πολλά έργα του King.

«Είναι μεγάαααααλο ταξίδι από τα βιβλία στο φιλμ,» δήλωσε ο King, συμπληρώνοντας: «Όταν το σκεφτείς, άρχισα αυτές τις ιστορίες ως τελειόφοιτος στο κολέγιο, καθήμενος σε μία σκατένια καλύβα δίπλα στον ποταμό Maine και τελικά όλο αυτό το πράγμα βρίσκεται σε προ-παραγωγικό στάδιο. Είμαι ευχαριστημένος, αλλά και έκπληκτος.»

Ο Arcel, λέει πως θα ξεκινήσει τα γυρίσματα του The Dark Tower στη Νότιο Αφρική σε εφτά εβδομάδες, και η Sony Pictures σχεδιάζει να τη φέρει στις αίθουσες στις 13 Ιανουαρίου 2017.Επίσης, θα συγγράψει την ταινία μαζί με τους Anders Thomas Jensen, Akiva Goldsman, και Jeff Pinkner. Παραγωγοί θα είναι οι Goldman και η εταιρία του Weed Road, Ron Howard, Brian Grazer, και η Erica Huggins της Imagine Entertainment.

«Αυτό που ο Stephen Kingh κάνει καλύτερα, είναι να αναμειγνύει το καθημερινό με το φανταστικό,» λέει ο Arcel. «Κατά τη γνώμη μου, η σειρά του Σκοτεινού Πύργου, είναι μία μίξη μεταξύ sci-fi και φαντασίας και της σημερινής εποχής. Αυτή η μίξη είναι τόσο Stephen King.»

Ο King λέει πως η ταινία θα ξεκινήσει με την πρώτη πρόταση του πρώτου βιβλίου. «Έτσι είναι το σωστό να αρχίσει. Ήμουν πάντοτε επίμονος με αυτό το θέμα».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *