Κάψτε το! Zombie flash games για όλους

Κάψτε το! Zombie flash games για όλους

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]ο Walking Dead σε λίγες μέρες θα είναι και πάλι στις οθόνες μας. Όλοι μας ανυπομονούμε να δούμε την τύχη των πρωταγωνιστών της σειράς, στη συνέχεια του πέμπτου κύκλου μετά τον σοκαριστικό θάνατο της Μπεθ. Στο μυαλό μας τριγυρίζουν οι λέξεις «ζόμπι» και το ψευδώνυμο του συμπαθή μεταφραστή (ή μεταφράστριας) Banίζω Ζοmbia.

Εγώ φυσικά δεν θα σας κάνω κάποιο πρόλογο η αποκάλυψη, αλλά για να σας φύγει λίγο η διέγερση με την αποκάλυψη των απέθαντων, θα σας προτείνω κάποια πολύ καλά flash games με θεματολογία τα ζόμπι. Τα flash games για όσους δεν γνωρίζουν, είναι online παιχνίδια για να περνάει η ώρα. Δεν χρειάζεται να έχετε «τουμπανιάρικη» κάρτα γραφικών για να τα παίξετε, ούτε κάποιον σούπερ-ουάου επεξεργαστή.

Road of the dead 1 – Link

To Road of the dead είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται να έχεις καλά αντανακλαστικά.

φωτο1

Ο χαρακτήρας μας είναι ένας τύπος (μηχανικός) που προσπαθεί να ξεφύγει από την πολή που διαμένει με το αμάξι του, λόγω του ότι όλοι έχουν γίνει ζόμπι. Εκτός όμως από τους απέθαντους, αντίπαλος του είναι και ο στρατός που προσπαθεί να θέσει σε καραντίνα την περιοχή. Στόχος του παιχνίδιου είναι να οδηγήσεις το αμαξί του πρωταγωνιστή μέχρι την έξοδο, σκοτώντας όσα περισσότερα ζόμπι μπορείς, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τα πυρά του στρατού.

φωτο2

Τα γραφικά για Flash game, όπως και το επίπεδο της δυσκολίας είναι αρκετά καλά και το προτείνω ανεπιφύλακτα.

#Παίζεται με το πληκτρολόγιο

Road of the Dead 2 – Link

Το δεύτερο flash game της σειράς Road of the Dead είναι ακόμη πιο πολύπλοκο.

φωτο3

Αυτή την φορά, είσαι με το μέρος του στρατού. Οι χαρακτήρες είναι δύο πεζοναύτες που έχουν εντολή να «καθαρίσουν» την πολή από τους walkers, η Diane και o Cocheta.
Ο ένας από τους δύο (όποιος έσεις θέλετε) θα είναι ο οδηγός του στρατιωτικού τζιπ και ο άλλος ο συνοδηγός. Ο οδηγός έχει την ευθύνη της οδήγησης, ενώ ο συνοδηγός «γαζώνει» τα ζόμπι με όπλα. Οπότε θα πρέπει να κάνετε δύο «δουλειές» για να προχωρήσετε στο παιχνίδι.

φωτο4

Κατά την διάρκεια της διαδρομής, θα συναντήσετε πολλά μέρη για «τροφοδοσία» με σφαίρες, healing packs, γκαράζ για επιδιόρθωση του τζιπ, και άλλα πολλά. Αν είστε γρήγοροι και προσεκτικοί σίγουρα θα το τερματίσετε.

Dead Frontier: Outbreak – Link

Αυτό το flash game παίζεται μόνο με το ποντίκι αλλά είναι κάτι το διαφορετικό.

φωτο5

Ο πρωταγωνιστής είναι ένας τύπος που δουλεύει σε ένα γραφείο και ξαφνικά ξεσπάει η αποκάλυψη των ζόμπι. Για να προχωρήσεις παρακάτω και να επιβιώσεις, πρέπει να κάνεις τις σωστές επιλογές.

Οι επιλογές που καλείσαι να κάνεις είναι πολλές και διάφορες. Από το αν θα τηλεφώνησεις στην γυναίκα σου η θα πας κατευθείαν στο σπίτι, μέχρι το τι τύπου αυτοκίνητο θα χρησιμοποιήσεις για να οδηγήσεις στους δρόμους.

Ο στόχος είναι να φτάσεις σώος και αβλαβής στην κατοικία σου και να δεις αν η γυναίκα σου έχει επιβιώσει. Αν το παίξεις ήρωας το πιθανότερο είναι να την πατήσεις, για αυτό πρόσεχε.

The Last Stand Union City – Link

Ένα παιχνίδι που θυμίζει λίγο από Walking Dead. Φτιάχνετε έναν χαρακτήρα άνδρα η γυναίκα (επιλέγοντας όνομα,επάγγελμα κτλ) και ο στόχος σας είναι να επιβιώσετε από τους Walkers στην Union City.

φωτο8

Ο χαρακτήρας σας για να τα βγάλει πέρα σωστά, πρέπει να τρώει, να κοιμάται (μπουκάρεις σε σπίτια άλλων με λίγα λόγια), να σκοτώνει ζόμπι και να βοηθάει άλλους επιζήσαντες που θα τον βοηθήσουν και αυτοί. Τα γραφικά είναι αρκετά καλά για flash game όπως και το περιβάλλον.

φωτο7

#Ο χειρισμός του παικτή σας, γίνεται με το πληκτρολόγιο και το ποντικί. Για να ευχαριστηθείτε το παιχνίδι και να ζήσετε την απολυτή εμπειρία επιβίωσης επιλέξτε το survival mode. 

φωτο9 (1)

Infector: World Dom – Link

To World Dom είναι ένα παιχνίδι ολίγον τραγικό αλλά και συνάμα ενδιαφέρον.

φωτο10

Ο χαρακτήρας, είναι ένας τρελός επιστήμονας που θέλει να μολύνει όλο τον κόσμο, μετατρέποντας τους όλους σε ζόμπι. Τα γραφικά θυμίζουν λίγο το Gameboy και παίζεται μόνο με πληκτρολογίο.

φωτο11

Στόχος σας όπως καταλαβάτε είναι να τους μετατρέψετε όλους σε ζόμπι. Επιλέξτε μια χώρα λοιπόν από τον παγκόσμιο χάρτη και ξεκινήστε.

φωτο12

Όσο όμως ανεβένετε επίπεδο, θα ανεβαίνει και ο βαθμός δυσκολίας. Για καλή σας τύχη όμως οι πόντοι και τα χρήματα που θα μαζέψετε μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξέλιξη και διαμόρφωση του ιού, ώστε να γίνει πιο ανίκητος.

Άν τα καταφέρετε σας περιμένει μια θέση στην Umbrella σίγουρα.

φωτο13

Εύχομαι καλή διασκέδαση στον καθένα και καλό κάψιμο! Για να βρείτε τα παιχνίδια απλά gooogλάρετε το όνομα τους. Αν πάλι βαριέστε μπείτε στο newsgrounds.com και θα τα βρείτε, όπως επίσης και άλλα ζόμπι games η άλλου τύπου flash games για κάψιμο.

Μην ξέχνατε ότι στις 8 Φεβρουαρίου, το Walking Dead επιστρέφει και εμείς στο School of Rock θα σας ενημερώνουμε για ότι γίνεται στην σειρά μέσω άρθρων και προσωπικής γνώμης του καθένα.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *