Κάποτε ο Axl Rose είχε αργήσει σε συναυλία επείδη έβλεπε… χελωνονιτζάκια (σοβαρά!)

Κάποτε ο Axl Rose είχε αργήσει σε συναυλία επείδη έβλεπε… χελωνονιτζάκια (σοβαρά!)

[dropcap size=dropcap]Δ[/dropcap]εν ξέρουμε τον λόγο που αυτή η ιστορία βγαίνει τώρα προς τα έξω, αλλά έχει την πλάκα της. Μια φορά στην Tampa της Florida στις 28 Δεκεμβρίου του 1991 ο Axl Rose άργησε σε συναυλία επειδή έβλεπε Teenage Mutant Ninja Turtles.

Συγκεκριμένα, έβλεπε το νο.2, The Secret of the Ooze και η προσοχή του ήταν 100% στην ταινία, δεν γινόταν να αποσπαστεί ούτε δευτερόλεπτο. Τι και αν κάποιοι είχαν πληρώσει εισιτήριο για να τον δουν; Μήπως θα ήταν η πρώτη ή τελευταία φορά που καθυστερούσε;

Η πληροφορία έρχεται από έναν Dj της Tampa που εκείνη την περίοδο, δούλευε στο χώρο που θα εμφανιζόταν οι Guns N’ Roses.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όταν ο ιδιοκτήτης ρώτησε τον manager της μπάντας για 100η φορά, γιατί έχει αργήσει ο Axl, του απάντησαν πως βλέπει την ταινία και δεν μπορεί να διακόψει».

Και μια που το έφερε η κουβέντα. Το γραφείο που εκπροσωπεί αυτή την περίοδο του Guns N’ Roses ανέφερε πριν λίγο καιρό ότι θα έχουμε νέα κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Τι νέα; Ίσως δίσκο, ίσως περιοδεία, σίγουρα τους αντικαταστάτες των DJ Asba και Bumblefoot Thai.

Για να δούμε…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *