Κάποιος είχε ξενερώσει αρχικά με την «επιστροφή» του Jon Snow

Κάποιος είχε ξενερώσει αρχικά με την «επιστροφή» του Jon Snow

[dropcap size=dropcap]Μ[/dropcap]ια από τις μεγάλες στιγμές της 6ης σεζόν του Game Of Thrones που πριν ένα μήνα και κάτι μας προσπέρασε, ήταν η επιστροφή του Jon Snow από τον κόσμο των νεκρών (αν και είπε ότι μόνο σκοτάδι υπήρχε εκεί), που φυσικά το περιμέναμε αργά ή γρήγορα.

Δύσκολα θα βρεις οπαδό της σειρά που να ένιωσε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα (ανάσταση του Jon Snow), αν πολλοί μπορεί να συζητάνε τον τρόπο (Melisandre). Το θέμα είναι όμως ότι ένιωσε απογοητευμένος ο ίδιος ο Kit Harrington, που όπως αποκαλύπτει στο The Wrap, δεν του άρεσε η νέα version του χαρακτήρα του που ήταν ίδια… με την παλια.

«Δεν έχουμε πρόσβαση στα σενάρια μέχρι, περίπου δυο βδομάδες πριν αρχίσουν τα γυρίσματα. Πιθανολογούσα πως θα επέστρεφα, αλλά δεν ήξερα αν θα είμαι ένα τελείως διαφορετικό άτομο. Ένας κακό άτομο. Δεν θα μπορούσα να είχα προετοιμαστεί και πίστευα πως θα ήταν δύσκολο.  Και μετά… Είδα στο σενάριο πως ήμουν ο ίδιος. Ο Jon που όλοι ξέρουν. Αρχικά το βρήκα απογοητευτικό. Βέβαια, αργότερα είδα ότι είναι πολλά περισσότερα από αυτό. Ξέρει κάτι που δεν ξέρει κανείς άλλος. Δεν υπάρχει τίποτα μετά το θάνατο. Κάτι που τον οδηγεί στο τι θέλει να κάνει και το ποιος θέλει να είναι. Δεν άλλαξα λοιπόν τον τρόπο που παρουσιαζόταν στην κάμερα τον Snow, αλλά είχε μια ικανοποιήση πως κατάφερε να σηκωθεί από εκείνο το τραπέζι. Επίσης, αυτό το τραπέζι. Ήταν πολύ ενοχλητικό. Όλοι να έχουν μια δουλειά να κάνουν γύρω σου και εσύ απλά να ξαπλώνεις εκεί, γυμνός για εβδομάδες. Στην αρχή νόμιζα πως θα είχε πλάκα, αλλά δεν είχε».

Και όσον αφορά το τραπέζι, είχε μια τελευταία φράση που μας έκανε και ξεκαρδιστήκαμε:

«Αποκοιμήθηκα μερικές φορές εκεί πάνω. Και ξυπνούσα απότομα στη μέση του… κόσμου του Game Of Thrones. Κάτι που είναι πολύ τρομακτικό».

Ο Jon Snow και το Game Of Thrones επιστρέφουν το καλοκαίρι του 2017.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *