Τον Ιανουάριο του 2019 θα ξεκινήσει γυρίσματα Birds of Prey

Τον Ιανουάριο του 2019 θα ξεκινήσει γυρίσματα Birds of Prey

Όπως αναφέρει το Coming Soon, το Birds of Prey, το spin-off του Suicide Squad, θα αρχίσει τα γυρίσματά του τον Ιανουάριο του 2019 κάτι που επιβεβαίωσε και επίσημα η ίδια η Margot Robbie, η οποία θα πρωταγωνιστήσει αναλαμβάνοντας και πάλι να ερμηνεύσει ξανά την Harley Quinn.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Flickering Myth, η Robbie αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα του εν λόγω φιλμ θα ξεκινήσουν αρχές του νέου έτους με μικρότερο προϋπολογισμό από αυτόν που συνηθίζεται στο συγκεκριμένο είδος action ταινιών του DC Extended Universe.

Η διάσημη ηθοποιός όσον αφορά την χαρακτηριστική μορφή που υποδύεται για ακόμη μία φορά, τόνισε: «Τα κοστούμια δεν έχουν σχεδιαστεί ακόμη, αλλά ναι η ‘Harley Quinn’ θα έχει καινούργια εμφάνιση. Κάποια μέρα μάλιστα εκεί έξω θα υπάρχουν και νέες στολές για το Halloween».

Η Robbie μεταξύ άλλων επωμίζεται και καθήκοντα παραγωγού για το Birds of Prey μέσω της εταιρείας της, LuckyChap, ενώ υπογράμμισε επιπλέον ότι η μυθοπλασία αυτή προοριζόταν να γίνει με πολλές συμμετοχές θηλυκού γένους μιας και η ομάδα που θα συγκροτήσουν θα απαρτίζεται από ηρωίδες που ξεχωρίζουν στον κόσμο της DC όπως είναι οι: ‘Oracle’/ ‘Batgirl’, ‘Black Canary’, ‘Huntress’, ‘Catwoman’, ‘Hawkgirl’, ‘Power Girl’, ‘Poison Ivy’, ‘Vixen’, και η ‘Katana’. Και εξήγησε γιατί αυτό θα συνεισφέρει σημαντικά  στην δυναμική ενός τέτοιου γκρουπ:

«Θα πω ότι υπάρχουν πολλοί ανεξερεύνητοι γυναικείοι χαρακτήρες της DC που είναι μοναδικοί και περίπλοκοι, σκοτεινοί, αστείοι και συναρπαστικοί όχι μόνο εξαιτίας των υπερδυνάμεών τους. Στην πραγματικότητα, εκείνοι που με ενθουσιάζουν περισσότερο δεν έχουν καθόλου υπερδυνάμεις, αλλά έχουν, όπως γνωρίζετε, πολύ υπέροχες ιστορίες και όλοι θα μπορούσαν να ζήσουν στον κόσμο με την Harley και να δημιουργήσουν αυτή τη ωραία δυναμική. Επειδή νομίζω ότι όλες οι ομάδες κοριτσιών … εννοώ όλες οι φίλες μου, ότι δεν είμαστε όλες το ίδιο πρόσωπο, αλλά μια τεράστια συμμορία κοριτσιών και όλες είναι πολύ διαφορετικές. Υποθέτω ότι στ’ αλήθεια προσπαθούσα να το βάλω αυτό και στην μεγάλη οθόνη με τον τρόπο που υπάρχει και στην καθημερινή ζωή ως μια μεγάλη συμμορία κοριτσιών. Γιατί δηλαδή να μην μπορούμε να το βλέπουμε πιο συχνά και αυτό σε ταινίες;».

Σκηνοθέτης αυτού του project της Warner Bros. θα είναι η Cathy Yan (Dead Pigs) αποτελώντας την πρώτη γυναίκα σκηνοθέτη ασιατικής καταγωγής που θα ενορχηστρώσει την δράση μίας ταινίας υπερηρώων. Το σενάριο του Birds of Prey θα επιμεληθεί η Christina Hodson (Bumblebee), για την οποία ανακοινώθηκε πρόσφατα ότι θα επεξεργαστεί και τα κείμενα της σόλο ταινίας Batgirl έπειτα και από την αποχώρηση του Joss Whedon.

Πηγή: unboxholics.com

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *