Θα σας πάρει ο διάολος | Τέλος το Lucifer

Θα σας πάρει ο διάολος | Τέλος το Lucifer

Να μια σειρά που παρόλο την βλέπουμε εδώ στο site μας, δεν σας έχουμε μιλήσει ποτέ εξονυχιστικά. Και μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνουμε με μια πολύ δυσάρεστη είδηση. Ο αγαπημένος διαβολάκος, ο Lucifer, δεν θα επιστρέψει για 4η σεζόν στο FOX.

Σύμφωνα με την είδηση από το Entertainment Weekly, η σειρά με πρωταγωνιστή τον Tom Ellis, στον σοφιστικέ και παράλληλα ειρωνικό και παραδομένο στις ανθρώπινες απολαύσεις εωσφόρο, σταματάει τις εργασίες της στον 3ο κύκλο. Βασισμένο σε κόμικ της DC, ο διάβολος παρατάει την κόλαση για μια ανέμελη ζωή στην γη.

Τώρα, πάντα υπάρχει πιθανότητα σε πετυχημένα shows απλώς να μετακομίσουν σε άλλες τηλεοπτικές στέγες, αλλά τις περισσότερες φορές, είναι περισσότερο η σπέκουλα γύρω από το γεγονός παρά η πράξη κι όλη η διαδικασία. Το Lucifer χτυπούσε συνολικά πάνω από 4 εκ. θεατές. Μια πολύ δυνατή βάση κοινού, αφού shows με μικρότερα νούμερα συνεχίζουν.

Αυτή είναι ακόμη μια σειρά που τρώει τσεκούρι από το κανάλι Fox μετά τις Brooklyn Nine-Nine, Last Man On Earth και The Mick.

Αυτές που πήραν το πράσινο φως για την συνέχεια είναι: Empire, Star, The Simpsons, The Orville, The Gifted, 911, και The Resident.

Ενώ περιμένουμε νέα για: Bob’s Burgers, The Exorcist, Family Guy, Gotham, Lethal Weapon (χτες απολύθηκε ο ηθοποιός που κάνει τον Riggs), Ghosted, και L.A. to Vegas.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *