«Η Lucille είναι το κ@υλι του Negan»

«Η Lucille είναι το κ@υλι του Negan»

[dropcap size=dropcap]Δ[/dropcap]εν νομίζουμε ότι είναι κάποια αμαρτία να παραδεχτούμε πως ο Negan είναι από τους πλέον πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες στο σύμπαν του The Walking Dead. Όχι δεν μας φτιάχνουν οι bad guys γιατί δεν είμαστε κοριτσάκια. Απλά θέλουμε να δούμε πως θα συμπεριφερθούν οι Rick Grimes και Daryl Dixon (κυρίως, αν ο δεύτερος δεν είναι μέσα στους δυο νεκρούς του πρώτου επεισοδίου).

Και το βασικό συστατικό του Negan, εκτός του να βρίζει, είναι η Lucille. Αυτό το ρόπαλο του μπέιζμπολ καλυμμένο με ακανθωτό σύρμα (που by the way βρήκαμε ένα τέτοιο παίζοντας the Last Of Us). Ο Jefrrey Dean Morgan, σε συνέντευξη του με το EW είχε μια φιλοσοφία για τη σχέση του Negan με την Lucille. Είναι απλά μια σχέση πάθους. Είναι κομμάτι του εαυτού του. Σαν το πέος του. Ή μόνο αυτό τέλος πάντων.

Πώς ήταν να κρατάει τη Lucille για πρώτη φορά:

«Ήταν καταπληκτικά. Ήξερα αρκετά πράγματα για τον χαρακτήρα που θα υποδυόμουν. Του αρέσει να την αγαπά και να τη φροντίζει. Καυλώνει μόνο και που την κρατά. Έχει κάτι το ξεχωριστό, ειδικά όταν είναι πασαλειμμένη με αίμα. Μια ομορφιά. Και είναι ένα κομμάτι του Negan. Είναι το καυλί του, αλήθεια είναι. Περπατάει διαφορετικά με εκείνη. Τη χρησιμοποιεί για να γίνει κατανοητός. Δεν απειλεί στα λόγια ότι θα σε σκοτώσει αλλά κρατάει αυτό. Όταν την κράτησα πρώτη φορά, τα ένιωσα όλα».

Περισσότερα για τη Lucille και το λόγο που την ονόμασε έτσι ο Negan -> ΕΔΩ

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *