Η Anne Hathaway θέλει να επιστρέψει σαν Catwoman

Η Anne Hathaway θέλει να επιστρέψει σαν Catwoman

[dropcap size=dropcap]Η[/dropcap] Anne Hathaway ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της για την DC, μετά τη συμμετοχή της στο The Dark Knight Rises και φυσικά για τον ρόλο της, σαν Selina Kyle/Catwoman. Μάλιστα σε νέες της δηλώσεις, τονίζει πως θα ήθελε να επιστρέψει στο ρόλο της.

«Λάτρεψα την Catwoman και το ευχαριστήθηκα παίζονταν τη. Δεν ξέρω πως θα μπορούσε να δουλέψει μια solo ταινία της, καθώς η ιστορία του Chris Nolan είναι ολοκληρωμένη και διαφορετική από τις τωρινές της DC και η δική μου version της Catwoman ανήκει εκει, αλλά λατρεύω το DCEU και θα ήθελα να επιστρέψω».

Για το αν νιώθει πως της… ανήκει ο ρόλος;

«Είναι δύσκολο να νιώσεις έτσι για ρόλους από comic book καθώς πάντα κουβαλούν ιστορία πίσω του. Οι Halle Barry και η Michelle Pfeiffer ήταν γενναιόδωρες προς εμένα που πήρα το ρόλο τότε, έτσι θα είμαι και εγώ στο μέλλον».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δηλώνει πόσο πολύ λάτρεψε την Chris Nolan εκδοχή του Gotham και της Catwoman. Και το τονίζουμε αυτό γιατί το DCEU είναι πιο comic, από την καθαρά αστυνομική εκδοχή του Nolan. Και σίγουρα με το στιλ που παρουσιάζεται πια και τόσους νέους χαρακτήρες, θα ήταν δύσκολο να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού μια solo ταινία Catwoman.

Ωστόσο υπάρχουν πάντα οι Batman του Batfleck που μάθαμε και ποιος θα είναι ο Deathstroke.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *