Η σκοτεινή θεωρία για το Home Alone θα σας πάρει τα μυαλά!

Η σκοτεινή θεωρία για το Home Alone θα σας πάρει τα μυαλά!

Βρισκόμαστε ένα μήνα και κάτι ψιλά πριν τα Χριστούγεννα και έρχεται η ώρα που τα pop -playlist – radios θα παίζουν όλη μέρα τραγούδια με τα… καμπανάκια του ΑΓ. Βασίλη και στο Star ή ο Ant1 θα παίζει το Home Alone.

Όχι, δεν είμαστε X-Mas haters, μάλλον το αντίθετο. Για αυτό και ανακαλύψαμε την πιο απίθανη θεωρία γύρω από τα γεγονότα της πρώτης εν λόγω ταινίας. Αφού 25 χρόνια που τη βλέπουμε δεν το παρατηρήσαμε, ήρθε η ώρα το reddit να μας βάλει στη θέση μας.

Ο πατέρας του Kevin ήταν αλήθεια απλά απρόσεκτος με το εισιτήριο του παιδιού του;

Ο Kevin ψάχνει την πίτσα με το τυρί που είχε παραγγείλει και το βόδι ο αδερφός του τον ενημερώνει πως την έφαγε όλη (δείχνοντας μάλιστα και τη χαβούζα, το στόμα του). Έτσι ξεκινάει ένας χαμός στο τραπέζι όπου έχει ως αποτέλεσμα να χυθούν τα αναψυκτικά. Ο τσιγκούνης θειος φωνάζει πως πρέπει να απομακρυνθούν τα εισιτήρια. Κατά «τύχη» το εισιτήριο του Kevin πάει στα σκουπίδια.

σκοτεινή θεωρία για το Home Alone

Ήθελε να τον ξεφορτωθεί…

Όπως τονίζουν οι χρήστες του reddit που έχουν βαλθεί να «μαυρίσουν» κάθε ταινία που έχει γυριστεί τονίζουν:

  • Ο πατέρας είχε βάλει τους ληστές να «καθαρίσουν» τον Kevin με πρόσχημα τις ληστείες.
  • Η μητέρα κάνει τρομερές προσπάθειες για να επιστρέψει όταν καταλαβαίνει ότι άφησαν το παιδί τους πίσω, όταν ο πατέρας παραμένει απαθής.

Και στο τέλος, απλά κοιτάξτε τη «κρύα» υποδοχή μεταξύ πατέρα και γιου μετά από μια τέτοια περιπέτεια. Τώρα που το σκεφτόμαστε καλύτερα σαν School Of Rock, ο αδερφός του πατέρα του είναι που όλο έβριζε τον Kevin. Άρα, εδώ πρόκειται για συνωμοσία κύριοι. Μήπως ήταν ανώμαλος; Κοιτάξτε την παρακάτω κομμένη σκηνή που ανακαλύψαμε:

Εντάξει, μια θεωρία είναι που έχει πλάκα. Μη σας κάτσει και ο κουραμπιές στο λαιμό.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί δεν σου αρέσουν τα Χριστούγεννα ρε;

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *