Η νέα σεζόν του Game Of Thrones θα αργήσει πολύ

Η νέα σεζόν του Game Of Thrones θα αργήσει πολύ

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]ο ξέρουμε. Μόλις τελείωσε η 6η σεζόν του Game Of Thrones. Το καλοκαιράκι θα βοηθήσει να ξεχαστούμε με την ιδέα πως σε 10 μήνες θα δούμε την 7η. Ε;

ΟΧΙ!

Όπως τονίζουν οι showrunners του Game Of Thrones τα γυρίσματα θα αργήσουν λόγω ότι πρέπει να γίνουν χειμώνα και όχι υπό τον ήλιο (Winter Is Here) και αυτό σημαίνει ότι θα αργήσει και η προβολή της.

Διαβάστε ακόμα: «Η Cersei πάσχει από κλασική περίπτωση ναρκισσισμού»

Όπως αναφέρει το Hollywood Reporter οι David Benioff και D.B. Weiss δήλωσαν:

«Ακόμα δεν έχουμε ημερομηνία που θα παίξει η νέα σεζόν. Θα ξεκινήσουμε λίγο αργότερα από το συνηθισμένο τα γυρίσματα καθώς πρέπει να χειμωνιάσει. Ο ήλιος δεν βοηθάει. Οπότε όλα θα πάνε πίσω μέχρι να έχουμε τον γκρι καιρό που θέλουμε στα μέρη που πρέπει».

Το Game Of Thrones συνήθως βγαίνει στον αέρα της TV, Μάρτιο με Απρίλιο. Οι φήμες για τον αριθμό των επεισοδίων είναι πολλές, εμ τον πρώην πρόεδρο του HBO να μην σηκώνει μύγα στο σπαθί του για τα 7 ή 8 που ακούγονται (και άλλα τόσα την 8η), ενώ ο νέος μένει να δούμε τι θα αποφασίσει.

Το επίσης εντυπωσιακό που μάθαμε είναι οι μισθοί των  Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Kit Harington (Jon Snow), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) and Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) που θα είναι αρκετά αυξημένοι για την 7η σεζόν.

Ο καθένας τους θα εισπράξει από μισό εκατομμύριο δολάρια για κάθε επεισόδιο και μάλλον αυτά θα είναι τα ποσά και για την 8η σεζόν.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *