Trolling Day #3 – Μαρία Έλενα Κυριακού

Trolling Day #3 – Μαρία Έλενα Κυριακού

[dropcap size=dropcap-big]Ο[/dropcap] Federico “Fred” Wang μας έχει συνηθίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της χωρίς όρια φαντασίας του στο School of Rock. Αυτή τη φορά όμως, πατάει στη γη ή καλύτερα στη…  θάλασσα και μεταφέρει τη συνάντηση και τη συζήτηση που είχε με την Μαρία Έλενα Κυριακού, την νικήτρια του Ελληνικού The Voice.

Πίστευα πως αυτό το καλοκαίρι θα είναι ωραίο και λιγότερο συνηθισμένο από τα προηγούμενα. Έτυχα λοιπόν να είμαι στην ίδια κρουαζιέρα με την Μαρία Έλενα Κυριακού.

Η καλλιτέχνιδα μοίρασε απλόχερα θέαμα στους επιβάτες κάθε ηλικίας και εθνικότητας. Τα τραγούδια που ακούστηκαν, άφησαν ένα μόνιμο ρυθμό στις ψυχές των διάφορων παρευρισκομένων. Το Louis Crystal μεταμορφώθηκε σε μια υπέροχη πλωτή μουσική σκηνή. Όταν το πρόγραμμα τελείωσε, το κοινό επευφημούσε τη τραγουδίστρια και με ζητούσε να εκτελέσει και άλλα μουσικά έργα.

Η Μαρία Έλενα μοιράστηκε τα τραγούδια του δικού της πρόσφατου άλμπουμ με τους επιβάτες και χάρισε τη φωνή της σε άλλα μουσικά έργα ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, πάντα με τη δική της αύρα και καλλιτεχνική πινελιά.

Photo by Pavlos Christodoulou (c) 2014
Photo by Pavlos Christodoulou (c) 2014

Παρακάτω παρατίθεται η συνέντευξη:

Federico “Fred” Wang: Μπορείς να μου πεις τις επιρροές και την ιστορία σου που σε οδήγησαν στη μουσική;”.

Μαρία Έλενα Κυριακού: Για να πω την αλήθεια όταν ήμουν μικρή άρχισα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μετά με επηρέασαν οι Celine Dion, Whitney Houston και Mariah Carey. Από Ελλάδα οι Αλεξίου, Αρβανιτάκη, Γαλάνη είναι μερικά από τα ονόματα των ταλαντούχων αυτών φωνών”.

Federico “Fred” Wang: ” Εισαι η νικήτρια του “The Voice” και το γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Θα ήθελες να μου πεις την αποψή σου για το μέλλον του show;”.

Μαρία Έλενα Κυριακού: “Απ’ ότι γνωρίζω θα κάνουν και δεύτερο. Πιστεύω θα τα πάνε καλά τον Ιανουάριο που ξεκινά και θα έχει επιτυχία, όπως το πρώτο. Το ελληνικό κοινό το έχει αγαπήσει, όπως και το κυπριακό. Επίσης θα κάνουν ένα και για παιδιά που θα κερδίσει και αυτό τις καρδιές του κόσμου. Ήδη μου τηλεφωνούν πολλά άτομα και ρωτούν αν μπορούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στον διαγωνισμό. Αυτό που συμβουλεύω στους γονείς, είναι να βρίσκονται πάντα δίπλα τους, γιατί θα περιμένουν πίεση. Είναι πολύ δύσκολο να εκτίθεσαι και να σε μαθαίνει από τη μια στιγμή στην άλλη όλη η Ελλάδα και η Κύπρος και επίσης επικίνδυνο. Για αυτό χρειάζεται προσοχή…”.

Federico “Fred” Wang: “Πως σου φάνηκε αυτή η μεταπήδηση από κοινή θνητή σε διάσημη προσωπικότητα;”.

Μαρία Έλενα Κυριακού: “Για εμένα δεν ήταν τόσο τραγικό. Σοκαριστικό μόνο ήταν το γεγονός ότι λάμβανα πολλά μυνήματα και τηλεφωνήματα. Είχα λάβει πολλά θετικά σχόλια από το κοινό και αυτό μου έδωσε απίστευτη δύναμη. Ποτέ όμως δεν ένιωσα να παίρνουν τα μυαλά μου αέρα, γιατί έχω τα παιδιά μου που με προσγειώνουν. Έχω μια οικογένεια που με στηρίζει”.

Photo by Pavlos Christodoulou (c) 2014
Photo by Pavlos Christodoulou (c) 2014

Federico “Fred” Wang: “Πολλοί λένε ότι η καριέρα και η προσωπική ζωή είναι δρόμοι που δεν ταιριάζουν.

Μαρία Έλενα Κυριακού: “Τώρα όχι. Κάποτε ήταν δύσκολο, επειδή οι τραγουδίστριες είχαν βαρύ πρόγραμμα και για αυτό δεν είχαν χρόνο να αφιερώσουν στα παιδιά τους. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Γνώρισα καλλιτέχνες μέσω του Voice, όπως η Δέσποινα Βανδή που εναρμόνισε τη προσωπική της ζωή με τον χώρο της δημοσιότητας. Υπήρχαν στιγμές που ανέφερε ότι δε μπορούσε να είναι παρούσα στις πρόβες, διότι χρειαζόταν να στείλει το γιο της για κάποια δραστηριότητα. Έτσι, μας έδειξε ότι μπορούσε να αφιερώσει χρόνο εξίσου και στα παιδιά της. Και πιστεύω ότι αν μπορεί εκείνη με τέτοια καριέρα, θα μπορούσαμε κι εμείς. Πλέον τα πράγματα είναι πιο απλά και έως τώρα μπορώ να τα συνδιάσω”.

Federico “Fred” Wang: “Τι συμβουλές θα έδινες σε έναν ελπιδοφόρο τραγουδιστή;”.

Μαρία Έλενα Κυριακού: “Να έχει την οικογένειά του πάντα δίπλα του και να μην τη παραμελήσει ποτέ για κανέναν άλλον ξένο που θα του πουλήσει όμορφα πράγματα. Δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος στον κόσμο εκτός της οικογένειας που θα σε ξέρει καλύτερα και θα θέλει το καλό σου. Σίγουρα θα υπάρξουν και άλλα άτομα που θα θέλουν το καλό σου, αλλά στο μουσικό χώρο θa πρέπει να είναι κανείς προσεκτικός. Πρέπει να προσέχει και να διακρίνει το καλό από το κακό, να μην τον αλλοιώσουν τα χρήματα και η δημοσιότητα και να μην είναι η δόξα το πρώτο του μέλημα, αλλά η ποιότητα”.

Federico “Fred” Wang: “Συνοψίζοντας, ενημέρωσέ μας και δώσε μας μερικές πληροφορίες για το καινούριο σου άλμπουμ”.

Μαρία Έλενα Κυριακού: “Έχει κυκλοφορήσει από τον Ιούλιο και έχει πουλήσει περίπου τριάντα χιλιάδες αντίτυπα. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Μέσα είναι πέντε τραγούδια διασκευές που είπα στο “The Voice”(Hero, Because Of You κ.α.). Επίσης διασκευές του That Night με DJ Angelo και Livin R και επίσης του Un Angelo Disteso Al Sole του Eros Ramazotti ως “Δυο Άγγελοι Στη Γη”. Το “Δυο Εγωισμοί” και φυσικά το “Έχεις Αφήσει Εποχή” που έγραψε ο Ευθύβουλος Θεοχάρους σε στίχους Κωνσταντή Χανιώτη”.

Μαζι με τον αγαπημενο της Ευθυβουλο Θεοχαρους
Μαζί με τον Ευθύβουλο Θεοχάρους

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *