Η αγάπη του κοινού σώζει το Constantine;

Η αγάπη του κοινού σώζει το Constantine;

Όπως σας αναφέραμε ΕΔΩ, το Constantine δεν ήταν στη λίστα με τις σειρές που ανανεώθηκαν για την επόμενη σεζόν. Ενώ το πρώτο χτύπημα είχε έρθει πριν μήνες, όταν και είχε ανακοινωθεί πως η σειρά δεν θα πήγαινε για 22 επεισόδια όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί και έμεινε στα 13.

Αυτά μπορούσαν να σημαίνουν και το οριστικό τέλος αλλά από τη στιγμή που δεν υπήρξε επίσημη τοποθέτηση, τα ρεπορτάζ πήραν φωτιά και το Cineflix ίσως έβγαλε λαβράκι.

Η μεγάλη αγάπη του κοινού για τον John Constantine (σαν comic χαρακτήρα) φέρει το NBC να σκέφτεται να κάνει ένα φρεσκάρισμα. Πρώτη αλλαγή, είναι η μεταφορά της σειράς στο αδερφό-καλωδιακό κανάλι SYFY όπου το κοινό είναι πιο στοχευμένο, οι απαιτήσεις για νούμερα λιγότερες και υπάρχει έτσι μεγαλύτερη καλλιτεχνική ελευθερία.

Πράγμα που οδηγεί την σειρά να μετονομαστεί στον αυθεντικό της τίτλο Hellblazer και να πάρει μια πιο horror τροπή όπως και της αρμόζει. Ίσως επιστρέψει και το κάπνισμα, σήμα κατατεθέν του Contantine. Το NBC αφουγκράστηκε τις αντιδράσεις στα social media και δουλεύει σε ένα πακέτo αλλαγών όπως αναφέραμε.

Αλλαγές στο καστ δεν θα υπάρξουν κατά πάσα πιθανότητα, καθώς υπάρχει και κόσμος που του άρεσε η σειρά αλλά και αναγνωρίζοντας πως το πρόβλημα δεν ήταν η ερμηνείες, αλλά το ελαφρύ σενάριο σε μια τόσο σκοτεινή ιστορία.

Αυτή η εξέλιξη θα είναι η καλύτερη, ακόμα και από το να συνέχιζε έτσι απλά η σειρά που φαινόταν ότι ζοριζόταν να ξεχωρίσει από το Supernatural.

Related post