Επιτέλους έχουμε την απάντηση για (σημαντική;) απορία στο Breaking Bad

Επιτέλους έχουμε την απάντηση για (σημαντική;) απορία στο Breaking Bad

[dropcap size=dropcap]Η[/dropcap] σειρά με τους φανατικούς φίλους αλλά και εχθρούς, έκλεισε το περασμένο φθινόπωρο δυο χρόνια από το θρυλικό της φινάλε και ενώ γενικά ήταν ικανοποιητικό το πως έκλεισαν όλα τα θέματα που είχαν ανοίξει, δεν ξεκαθαρίστηκε ποτέ γιατί ο Walter White άφησε το μερίδιο (και τη γυναίκα) στην εταιρία Gray Matter.

Εκεί που στα flashbacks είχαμε μια σαφή εικόνα για τον δουλευταρά Walter που τα είχε με τη βοηθό του Gretchen και όλα κυλούσαν ρολόι, ξαφνικά πουλάει το μερίδιο του στον συνέταιρο για 5 χιλιάρικα και κατέληξε με την Skyler, την πιο αντιπαθητική γυναίκα του κόσμου και δασκαλάκος χημείας.

Ο δημιουργός της σειράς (όπως και του Better Call Saul), Vince Gilligan αποκαλύπτει το γιατί και έρχεται σε συνέχεια του χαρακτήρα του White.

Στην ουσία λοιπόν, η στροφή του προς την… dark side, δεν ξεκίνησε όταν έμαθε για τον καρκίνο και συνάντησε τον Jesse Pinkman. Αυτός ήταν ο Walter White. Ένας τύπος με σκοτεινά θέλω όλη του τη ζωή. Όταν ένιωσε πως στην εταιρία έπαιρνε το πάνω χέρι ο συνέταιρος, απλά έφυγε αμαχητί.

Όπως και στον χωρισμό του με την Gretchen που ένιωθε κατωτερότητα σε σχέση με την υψηλού επιπέδου οικογένεια της. Όχι, ο Walter ήταν πάντα ένας Heisenberg που δεν ήξερε όταν ήταν πιο νέος, πως να εκφραστεί. Το βρήκε στη συνέχεια.

And… thats it!

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *