Επιστροφή στην Άγρια Δύση με το Red Dead Redemption 2

Επιστροφή στην Άγρια Δύση με το Red Dead Redemption 2

To Red Dead Redemption, που είχε κυκλοφορήσει το μακρινό 2010, αποτέλεσε μία από τις πιο έντονες storydriven εμπειρίες που είχαμε παίξει. Έχοντας τον ρόλο του πρωταγωνιστή, John Marston, έπρεπε να κάνουμε κάποιες τελευταίες “δουλειές”, πριν αποσυρθούμε ήρεμα και όμορφα και ζήσουμε μια ζωή ηρεμίας με την οικογένεια μας (έστω και αν δεν έγινε αυτό).

Οκτώ χρόνια μετά, η Rockstar Games ξαναχτυπά και με το Red Dead Redemption 2 έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε μια νέα περιπέτεια. Η χρονιά είναι 1899 και το μεγαλύτερο μέρος της ‘Αγριας Δύσης έχει ηρεμήσει, σε σχέση με τις εποχές του John Marston. Πλέον η ανομία θα παρατηρείται σπάνια και οι αστυνομικοί έχουν ενισχυθεί ολοένα και περισσότερο και επιβάλλουν την θέληση τους στους κατοίκους αλλά και τους επίδοξους παράνομους.

Εμείς μπαίνουμε στον ρόλο του πρωταγωνιστή Arthur Morgan, όπου μαζί με την Van Der Linde συμμορία, θα πρέπει, έπειτα από μια αποτυχημένη ληστεία, στην περιοχή Blackwater, να ξεφύγουμε από αστυνομικούς, κυνηγούς “κεφαλιών” κ.ο.κ. Ταυτοχρόνως, εσωτερικές διαμάχες έρχονται να απειλήσουν την συμμορία ενώ ο ίδιος ο Arthur θα έχει μια εσωτερική μάχη ανάμεσα στα προσωπικά του πιστεύω και την πίστη του προς την συμμορία που τον μεγάλωσε.

Το Red Dead Redemption 2 θα κυκλοφορήσει για Playstation 4 & Xbox One στις 26 Οκτωβρίου.

Για περισσότερα gaming νέα μείνετε συντονισμένοι στο School of Rock. Join Us!

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *