Επιστρέφει για την 9η σεζόν του The Walking Dead η Lauren Cohan

Επιστρέφει για την 9η σεζόν του The Walking Dead η Lauren Cohan

Ένα θέμα πιο μεγάλο και από την ίδια την σειρά προέκυψε στην 8η σεζόν του The Walking Dead. Η Lauren Cohan / Maggie, έμενε χωρίς συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν και απαιτούσε σημαντική αύξηση των αποδοχών της για να επιστρέψει.

Μάλιστα, κι ενόσω ήταν σε διαπραγματεύσεις, με τους πάντα σφιχτοχέρηδες παραγωγούς του AMC, υπέγραψε να πρωταγωνιστήσει σε άλλη, νέα σειρά με τίτλο: Whiskey Cavalier, από το ABC. Συνήθως, όταν πρωταγωνιστές του Walking Dead υπογράφουν αλλού, σημαίνει και το τέλος της συνεργασίας με τη σειρά, όπως η Sonequa Martin-Green όταν υπέγραψε για το Star Trek Discovery του CBS.

Τελικά με μια δήλωση της, η ίδια η ηθοποιός φαίνεται να ξεδιαλύνει το τοπίο, που ήδη είχαμε ένα clue από το πώς τελείωσε η σεζόν.

Στο CinemaCon που βρέθηκε για να προμοτάρει την νέα της ταινία, παρέα με τον mark Wahlberg, Mille 22, απλώς τόνισε πως επιστρέφει για την 9η σεζόν, όταν ρωτήθηκε.

Αυτό που δεν μάθαμε είναι, πώς επιστρέφει. Με συμβόλαιο διαρκείας όπως έχουν οι πρωταγωνιστές, ή με συμβόλαιο απλώς για μία (ή και μισή) σεζόν; Σίγουρα η τροπή τύπου Civil War για το κεφάλι του Negan, φαίνεται να έχει ψωμί, αλλά και το show μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις. Ιδιαίτερα… αρνητικές.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *