Δυο videos με νέα πλάνα από το Infinity War μας φτιάχνουν τη βδομάδα

Δυο videos με νέα πλάνα από το Infinity War μας φτιάχνουν τη βδομάδα

Μόλις 31 και σήμερα έμειναν για την ελληνική πρεμιέρα του Infinity War και οι καρδιές μας χτυπούν ήδη στον ρυθμό της πολυαναμενόμενης ταινίας όπως πάνω από 60 χαρακτήρες της Marvel θα σταθούν μπροστά στον τιτάνα Thanos και την όρεξη του για καταστροφή.

Μετά τις δηλώσεις του Chris Evans πέρι αποχώρησής του από το MCU, που πυροδότησε μια σειρά από αντιδράσεις, έρχονται δυο νέα κλιπ από την ταινία που μας φτιάχνουν την εβδομάδα. Μάλιστα τα περισσότερα πλάνα είναι από το αρχικό trailer που είχε παίξει το καλοκαίρι στο D23 και δεν το είδαμε αυτούσιο ποτέ.

Σε αυτά, ο Star Lord έχει μια διαφωνία με τον Baby Groot – που κι επίσημα πια- δεν είναι ο Groot της πρώτης ταινίας, άρα στα body counts της Marvel πρέπει να μετράμε κι αυτόν, ενώ στο δεύτερο video, ο Thor συναντάει για πρώτη φορά τους Guardians Of The Galaxy. Σύμφωνα με δηλώσεις μάλιστα των Russo Brothers, ο θεός του Κεραυνού θα έχει τον περισσότερο χρόνο στην ταινία από τους heroes και τον περισσότερο από αυτό -αν όχι αποκλειστικά- τον περνάει στο πλευρό των Guardians.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *